Dobrý deň, chcem sa poradiť ohľadne problému, ktorý ma trápi už asi tretí mesiac, nie vkuse samozrejme(to by som už bola dávno na vyšetrení). Ide o to, že pár dni po tom ako mi skončí menzes mám nutkanie na močenie, necítim plný mechúr, ale mám pocit, že tých pár kvapiek je už úplne dole a že stačí sadnúť na wc a pôjde to(neviem, či to niekto pochopí, nedokážem to lepšie opísať). Bolesť mam pri močení, len kus, ale neviem odhadnúť či ide o vaječníky, alebo močové cesty, kedže bolesť je podobná ako pri ovuláciíí... cítim trocha tlak v oblasti krížov, a také mravenčanie, alebo zimomriavky v nohách, ale to vždy len ráno.Trocha ma aj nadúva a mám výtok slabučký,,,, Celkovo sa cítím zle, som unavená, mam pocit, že zaspím na nohách, Trvá to asi 3 dni a potom je vše ok....
Má niekto podobnú skúsenoť ?????? Musím ísť k lekároví, to mi je jasne, ale chcela som to tu napísať, možno sa nájde niekto s podobným problémom.
Vdaka.
Nutkanie na močenie pár dni po menšruácií
v akupujnktúre to ide preliečením "podbrušia",úspech istý
v akupujnktúre to ide preliečením "podbrušia",úspech istý
ahoj
treba ísť normálne na urológiu aby ti zobrali krv a zistili či nemáš v obličkách nejaký zápal napríklad