primorsky stat

Jezisko

Lol a co je na Slovensku take krasne a uzasne? Tato krajina nevie vyuzit Tatry ako sikovni poliaci, je tu neskutocne draho a nemame ani more, cim je taka uzasna? Mesta otrasne, vsade spina, bordel, samy panelak, zopar historickych centier, ktore su pekne a to je tak vsetko. Ani ekomonicky, ani prirodou nezaujme. Vsade smerom na zapad je krajsie, chodte sa pozriet do rakuskych Alp, co tam dostanete za ceny ako u nas. Francuzsko, Anglicko, nadherne domy, historia. Svajciarsko, nadherne hory. Ŕumuni maju lepsie cesty ako my, u nas vsetko rozkradnute, rozbite! Mimochodom, je vedecky dokazane, ze ludia, ktori ziju pri mori su stastnejsi. Robit sa musi vsade! Ale radsej robit v zahranici a byt doceneny, nez doma drhnut 200-250hod mesacne a potom tu kupovat nehnutelnosti v cenach ako co ja viem niekde v Rakusku uz pomaly? Otrasna krajina, absolutne nevhodna pre mladych ludi na zivot. My stari to uz mozno nejako dokopeme, ale mladych sa neda nic ine len lutovat.

sokollka

aj naša krajina je krásna a podľa mňa proste sa ti to zdá, lebo tam ideš na dovolenku a tam si jednoducho bez starostí, celý rok sa tam tešíš takže to máš také idealizované. keby tam žiješ a maš také problémy ako teraz tu tak sa ti to tak nezdá

bambulka32

Keby som tam mala celú rodinu, tak by som bola pri mori šťastnejšia ale keby nie, tak by som to tam asi nevydržalo a mohlo by byť more aj kúsok odomňa.

Jezisko

Zila som pri mori 4r a nezunovalo sa mi. na SK si neviem zvyknut. Krajina bez mora je pre mna ako keby ma zatvorili do klietky. aj pelove alergie mi tam zmizli.

richsasa

nemyslim si, skor mi pride, ze ked tam proste ides iba na tu dovolenku tak viac vnimas tu krasu a to proste ako je tam pekne. keby to mas kazdy den na ocias tak ti to tiez nepride take super

Jezisko

100% istota. V zivote mi lepsie nebolo ako ked som zila pri mori. Zvazujem, ze sa nadobro odstahujem. A kedze rodina mojho partnera sa nedokaze vyrovnat s tym, ze by siel prec, tak sa kvoli tomu asi aj rozvediem. Nebudem do konca zivota znasat vycitky a este partnerove vylevy zlosti keby sa mu nahodou nieco prestalo pacit.