ci ma niekto problem s alventou a triticom vo vedlajsich ucinkoch

Príspevok v téme: ci ma niekto problem s alventou a triticom vo vedlajsich ucinkoch
janocka372

chcem sa opytat ci ma niekto problem s alventou a triticom vo vedlajsich ucinkoch sa popisuju samovrazedne myslienky dost vela o tom ja to uzivam a mam aj tie zle myslienky hovorila som o tom aj dr tak mi ich kazala znizovat ja ich po kustiku znizujem ale tie myslienky stale su neviem ako sa ich zbavit ak to niekto zazil nech sa mi ozve a tiez mam silne tlaky do hlavy od chrbtice dakujem za odpoved som po operacii krcnej chrbtice

slobodnemaciatko

Vacsinou si tazke energie zeny tahaju od svojho zenskeho rodu a muzi od svojho muzskeho rodu. Potom si muzi tahaju tazke energie od nejakej zeny, ktora ma sama tazku energiu a sposobuje muzovi neuspech v kariere, financiach, zdravi, nehody a problemy vsetkeho druhu. Naopak pri zene s dobrou energiou sa mu bude darit vo vsetkom pokial nebude do svojho zivota tahat energie inych. Cloveka sice odrbat mozes, ale vesmir nie.
Su proste ludia s dobrou energiou a zlou. Mavnutim carovneho prutika sa to nezmeni. Ide o to spravne si vyberat ludi do svojho zivota.

hartak

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

janočka,problemy ktore maš a mala si ich aj predtym,ti spôsobuju energie tvojej matky...tažke energie

ahjajjaj

ahoj, krčná chrbtica robí galibu aj na psychike a to práve kvôli závratom a bolestiam hlavy. So spomínanými liekmi problémy nemám, ale tie myšlienky sa mi nepáčia. Okrem toho, že sú vedľajšími účinkami liekov, máš aj iný dôvod, aby si tak myslela?
Odporúčala by som Ti seriál: Cvičením proti bolesti na youtube. Ide o projekt podporovaný Ministerstvom zdravotníctva ČR a príjemne sa Ti pri týchto cvičeniach rozhýbu a prekrvia a uvoľnia svaly, budeš sa celkovo cítiť lepšie. Nájdi si tam krčnú chrbticu a tam sú cviky. Tie cviky sú pre pacientov a vykonávajú sa voľne a pomaly, takže sa nemusíš báť, aj keď si po operácii.
Viem, že to nie je 100 % odpoveď na Tvoje problémy, ale keď Ti na 20 % pomôže, tak Ti ostane už len 80 % z nich, nie?
Tak sa drž!