Ahojte prosím pomoc. Už 2. Deň to mám a nudím to nijako povedať mame lebo vybavuje dovolenku niake welness. Mam 13.nechcem to povedať tak ze napr: mami uz som to dodala alebo tak aleniako inak. Prosím rychlo pomoc.
Neviem ako mam povedať mame že mám už 2. Deň krámy
mne to dcéra bez okolkov povedala, dala som jej vložky, ukázala som, ktoré sú aké a poučila ju, ako si má vyprať nohavičky. Keďže ich nemá celkom pravidelné, dovolenku sa podľa toho plánovať veľmi nedá, skôr ten program na dovolenku. Napr. kúpať sa ideme iba na 2 hodiny, ale skôr si pozrieme nejaké zaujímavosti a tak, aby tam nablízku bola toaleta.
Autorka prispevku, uplne ta chapem a zaroven si spominam ze som mala tiez s tym problem, mala som 12r....vedela som vopred co su kramy...samozrejme...dostala som doobeda a do dalsieho dna do rana som nevedela ako to mame povedat strasne som sa hambila aj ked sme mali s mamou dobry vztah. Mala som len dve vlozky..na dalsie rano ked som znova potrebovala vlozku a bolo to uz silnejsie...musela som povedat absolutne som nevedla ako v tom case mi este mama vyberala oblecko a rano mi vybrala biele gate :D sodoma gomora:D Rano som sa rozplakala lebo uz som nevedela ako ...a mama zacala davat otazku na druhy pokus sa trafila:D " dostala si menzes?"
Však jej to úplne normálne otvorene povedz. Čo je na tom, že si dostala? Veď je to normálna vec a mama bude len rada, že o tom vie.