Ako sa stať lepším človekom? Všetko mi vadí, ľuďom ktorí mi ublížili nedokážem odpustiť, po niektorým som odpustila ale stratila som brata lebo sa s nimi rozprávam a on ich nemusí.... Na každom len zle nachádzam,,, je mi samej zle zo seba... Mam rodinu a deti a nemám potešenie zo života, furt sa vraciam do minulosti co bolo a hneď pri nejakej hádke s niekym hneď vyčíta co bolo, a pritom je to už minulosť
Ako byť lepším clovekom
Ahoj, tak toto presne riesim aj ja, ja som zevraj velka negativistka aj ked si to neuvedomujem. Ale je pravda ze sa vsetkeho bojim vsetko moc prezivam tiez mam priatela a mame dcerku 8 mesacnu, priateľ mi nadava ze som proste hnusna negativistka a vsade vidim len to zle a vzdy vidim len katastrofy ktore sa mozu stať ale nemusia vobec a to mi bráni zit zivot volne... Stale som v strachu a stale zijem v minulosti tiez pri kazdej hadke vylozim na stol veci z pred 10 rokov eate ked sme ani spolu s priateľom neboli a zili sme si kazdy svoj zivot.... Ale uz si uvedomujem ze ozaj uz prehanam niekedy a chcem to zmenit len tiež neviem ako.. Chcem byt lepsou priatelkou byt dobrym clovekom.. Tiez mi je zo seba samej smutno vela x. Ze aka som... Neni si sama neboj.