Ahojte, trochu to rozpisem. Všetko to zacalo pred 10 rokmi. Skúsil som trávu, raz, dva krát, všetko bolo fajn účinok skvelý vrámci zábavy , na tretí krát sa to spustilo. Po chvíli prišiel stav kedy som myslel ze umriem. Neskutočná úzkosť, strach. V tedy som si povedal ze zato mi to nestojí a vlastne to bolo napíš kedy co som to skúsil. Odvtedy sa spustila lavína vyšetrení, bývalo mi zle, pocit nereálna, strachu, telesne prejavy strašne, urgent, nemocnica, dookola to isté, nedokázal som reálne fungovať, ukončil som predčasne aj vysokú školu, život začal upadať, neschopnost sa zamestnať, sú dni kedy je všetko OK. Tých je bohužiaľ malo. Je to už 10 rokov co prežívam tieto stavy, doktorov už nenastevujem nemá to význam, liečený som u psychiatra kde liek ktorý beriem každý deň antideoresivum absolútne nezaberá, posun žiadny, život katastrofa, reálne 6 dní v týždni mam stavy že nedokázal vstat z postele, bolieva ma hlava, krčná chrbtica k. O. Úzkosť vždy keď vydem von, neschopnosť ísť do obchodu kde je veľa ľudí, strach ze odpadnem, umriem že moje telesne prejavy ma premôžu. Za 10 rokov som vyskúšal všetko bez efektu a výsledku. Preto skúšam či náhodu nemá niekto podobnú skúsenosť, pirpiade jej riešenie. Ďakujem Vam