Zdravím v takúto neskorú večernú hodinu. Nikdy som nemyslela, že ma takéto nekonečné zúfalstvo prinúti zdielať moje trápenie tuto na fóre...
Pred mesiacom som začala brigádovať v jednom podniku. Mám 18 a veľmi sa mi už na prvý pohľad zaľúbil môj straší kolega, má 26. Je veľmi sympatický, inteligentný a veľký dobráčisko a máme spoločné záujmy. Veľmi veľmi som sa do neho zamilovala. Neprejde minúta, čo by som na neho nemyslela. No trhá mi srdce, keď od neho necítim priam žiaden záujem, myslím o také bližšie spoznanie, jednoducho ma berie len ako kolegyňu a dieťa.. Porozprávame sa zväčša len o veciach spojených s prácou. Všetci v okolí vraveli, že je nezadaný, tak som ešte verila, že mám šancu, no predvčerom prišla rana z ktorej sa nedokážem spamätať... Môj milovaný má priateľku, zistila som to podľa pozadia jeho obrazovky na telefóne, kde má fotku nejakej ženy a nie nie je to určite speváčka ani herečka ..
Je mi hrozne, preplačem celé noci.. ľúbim ho, ale zjavne nemám žiadnu šancu...pre neho by som bola ochotná zniesť všetkú bolesť sveta, tak veľmi ho ľúbim a tak veľmi ma zraňuje to, že si ma nevšíma..
Textová Inzercia

MUDr. Andrea Steinerová - frekvenčná terapia - Liečba budúcnosti

UZEMNENIE - zdraviu prospešný objav všetkých dôb. NAČERPEJTE ENERIGIU A SILU ZEME.