Zdravím v takúto neskorú večernú hodinu. Nikdy som nemyslela, že ma takéto nekonečné zúfalstvo prinúti zdielať moje trápenie tuto na fóre...
Pred mesiacom som začala brigádovať v jednom podniku. Mám 18 a veľmi sa mi už na prvý pohľad zaľúbil môj straší kolega, má 26. Je veľmi sympatický, inteligentný a veľký dobráčisko a máme spoločné záujmy. Veľmi veľmi som sa do neho zamilovala. Neprejde minúta, čo by som na neho nemyslela. No trhá mi srdce, keď od neho necítim priam žiaden záujem, myslím o také bližšie spoznanie, jednoducho ma berie len ako kolegyňu a dieťa.. Porozprávame sa zväčša len o veciach spojených s prácou. Všetci v okolí vraveli, že je nezadaný, tak som ešte verila, že mám šancu, no predvčerom prišla rana z ktorej sa nedokážem spamätať... Môj milovaný má priateľku, zistila som to podľa pozadia jeho obrazovky na telefóne, kde má fotku nejakej ženy a nie nie je to určite speváčka ani herečka ..
Je mi hrozne, preplačem celé noci.. ľúbim ho, ale zjavne nemám žiadnu šancu...pre neho by som bola ochotná zniesť všetkú bolesť sveta, tak veľmi ho ľúbim a tak veľmi ma zraňuje to, že si ma nevšíma..
Veľmi ho ľúbim ❤️
Takych este bude. On zrejme ani len netusi, co ty prezivas.
V tvojom veku je to bežné, že to tak prežívaš, postupne vekom to budeš brať s väčším prehľadom, keď získaš skúsenosti.
Neboj,to co sa hovori ze zide z oci,zide z mysle to naozaj funguje a bolest pominie(vlastna skusenost).To caro co vnom vidis ma viacero muzov,ver mi.Najdes ideho a nanho uplne zabudnes.
podla mnaje laska z tvojej strany vacsia ako z tej druhej. ale cas to zahoji neboj sa ty nic. chce to len cas a isto sa casom najde niekto kto ta bude milovat presne tak ako ty
Zamilovana...to musí byť šťastie stretnúť takého človeka. Škoda, že o ňom nič nevieš...Všetci možno vedia, že je to zmätok, ale necítia to čo Ty. Je mi ľúto, ale nie je to nič výnimočné...je to len hra chémie s Tvojím mozgom. Keď s toho nič nebude, zabalíš si ho do srdiečka, ak sa Ti podarí niekedy vydať a bude treba riešiť zložitejšie problémy v rodine, vynaložiť na riešenie úsilie s Tvojej strany, tak sa im budeš vyhýbať...on tu bude stále po ruke, nájdeš ho v srdiečku a budeš sa tešiť, že si ho poznala...veriť, že keby si bola s ním nič takéto by sa nestalo. Len krásna láska. A táto naivita Ťa neopustí do konca života. Inak zaujímavý je aj príspevok o Evite. Je tu prirovnanie o hrášku, ale nie je zmienka, čo mala medzi nohami Evita. A či išlo vôbec o ženu. Ak by sa jej taký 15 cm zdal hrášok, stálo by za pokus navštíviť inseminačnú stanicu. Pretože ak je žena a ovláda PC, nie je problém si vyhľadať, že pohlavný úd stredoeurópana je 14-15 cm. Podľa sexuológov už 9 cm sa považuje za plnohodnotný orgán. Z hľadiska rozmnožovania. Príroda má ako prvoradý cieľ udržať druh a nie ukájať nenásytné nymfomanky. Preto sa hovorí, kde nedočiahne, tam dostrekne. To zistíš, ak sa niekedy uchýliš k orálu. Ešte musíš počkať na odpovede pokiaľ prídu vzťahové vedmy s práce alebo sa zobudia. Jedna sa už ozvala a jednu zablokoval cenzor. Vzťahového poradcu mirca411 ste vyhnali ako malého chlapca. Mal tu až dve faninky. Trpel trochu nedostatkom obdivu, ale mal dobré srdce...a teraz Vám tu chýba. Čo? A Ty len choď za Tvojím objavom, dávaj mu lásku vytrvalo najavo a pozeraj uprene do očí. Bol by v tom čert...
Akurat bol v Evite pribeh, ako jedna žena roky bola zaľúbená do svojej platonickej lásky, roky o ňom fantazírovala a neprestávala myslieť. Všetkých kvôli nemu odmietala. Raz sa rozhodla ho pozvať do hotela, kde mala stráviť najkrajšiu noc života. Už ked sa vyzliekal cítila strašný smrad a potom uvidela niečo vo veľkosti hrášku, až ju prešla nálada na romantiku a dotyčný sa zbalil a išiel domov. prestala mu odpisovať na smsky
Takže len toľko k tomu, zniesť všetku bolesť sveta pre niekoho koho nepoznám, Čo ked sa k sebe nehodíte? Stráv s ním nejaký čas, zisti aký je, a možno zistíš, že je dobre, tak ako to je..On bude s nikym iným a ty tiež
Berie ťa ako dieťa a má asi aj prečo. Toto je chovanie hodné dieťaťa. Pracuješ s ním mesiac a miluješ ho tak, ako keby ste spolu prežili 5 rokov. Pritom ho v podstate ešte vôbec dobre nepoznáš.
Budem sa teraz opakovať, ale píšeš, že ho veľmi miluješ a to ho poznáš len mesiac. Keby si s ním vo vzťahu aj 3 roky a vzťah nebodaj skončí, tak by si skočila pod vlak ? Pretože už teraz, keď ho takto veľmi miluješ a plačeš kvôli nemu, tak po rozchode by si to očividne vôbec nezvládla.
Máš krásnych 18 rokov. Si mladučká a ešte prídu muži, ktorí sa ti budú veľmi páčiť a budeš na nich myslieť deň, čo deň. Nerob si depresie kvôli jednému chlapovi. Nestojí to za to. Hlavu hore.