chcem vedieť ako sa upraviť

Príspevok v téme: chcem vedieť ako sa upraviť
chcem tozmemit

Zdravím, chcela by som byť so sebou spokojná, zmeniť svoj vzhľad ale neviem ako na to. Keby to niekoho zaujimalo teraz nedávno som mala 17. Nejdem sem pisat že aká som škaredá,že si nikoho nenájdem a podobne veci, lebo viem že každá žena vyzerá inak a každá jedna je pekná.Myslím si, že každá žena je pekná, ak sa o seba stará, a vie sa pekne upraviť. A to mne robí problém, lebo neviem ako sa upraviť, neviem sa o seba starať. Veľakrát si vsimnem vonku dievča, ktoré je ako ja. Ani pekne ani škaredé. Ale je upravená,pekne oblečená, vidno že sa o seba stará, vyžaruje z nej to že sa má rado a práve to mne chýba! Nechcem byt žiadna modelka prekrásna, ani mat dokonalú tvár,ani nič podobne, len chcem vedieť ako si troska zdrvihnut sebavedomie, byt pekná. Chcem vedieť ako zaujať. Prosím, vie mi niekto poradiť, dať nejaké tipy,rady?

Trolli

Chápem ťa, viem ako to mylsíš, tiež som mala podobný problém. Kľúčom je nájsť svoj štýl, čo sa týka obliekania.. napríklad sa inšpiruj od ostatných žien, kamarátok, čo sa ti na nich páči a skúšaj na sebe, ak máš nejakú kamošku, čo sa pekne oblieka, alebo sa vie hrať s vlasmi, make upom, tak ju oslov.. :) a to cvičenie je fakt dobra vec, vdaka ktorej človek získa sebavedomie a endorfíny, ktoré vyžaruje.. cvičenie nie je len o chudnutí..... nájdi si čosi čo ťa baví, mna klasické cvičenie tiež nebavilo nikdy a začala som tancovať a to ma drží už dlho :) prináša mi to radosť a cítim sa vďaka tomu dobre :) skús aj ty niečo nájsť , v dnešnej dobe je toho veľa

ovomaltine

ked necvicis, tak mozes posobit tak pasivne, ako knedla a mat aj take vyzarovanie.
ci si mas dat crop, suknu, sortky je celkom jedno, to je uz na tebe. mat cerstvo ostrihane vlasy je tiez dobre. a nesklzni do umelin.

ahjajjaj

veľa robí celkové vnútorné vyžarovanie človeka. Cvičenie by Ti vzbudilo serotonín a tým by pomohlo vyžarovať pozitívnu energiu. Čo sa týka účesu a šminku, obráť sa na kaderníčku a kozmetičku. Nezabúdaj na nechty. Čo sa týka oblečenia, choď nakúpiť do takého obchodu s odevami, kde záujmom predavačky je predovšetkým spokojný zákazník, a nie za každú cenu predať niečo, čo sa danej osobe ani nehodí. Neboj sa experimentovať, a skúsiť aj štýl, o ktorom si myslíš, že Ti nesadne. Keď to vyskúšaš a uvidíš sa v zrkadle, môžeš zmeniť názor.

chcem tozmemit

Ahoj, ale ja svoju postavu nechcem meniť, lubi sa mi taká aká je :) síce mám nejaké to kilo hore, ale mne to neprekáža :) postavu nepotrebujem meniť