čo na čierne bodky?

Príspevok v téme: čo na čierne bodky?
mimi182881

Mám na nose naozaj veľa čiernych bodiek. Keď sa na mna niekto pozrie, prvé čo mu udrie do oči je môj nos jeho okolie, mám tam samé póry.Nie je to pekné. Chcem sa spýtať, viete mi poradiť niečo účinné, nejaký tip na doma? Používala som masky čierne ako je garnier a podobne, vôbec nič mi to nespravilo. Chcela by som skusot nejaké domáce recepty, ale o žiadnom takom čo by fungoval neviem. Neviete niekto poradiť alebo odporučiť masku alebo niečo? :)

akinom007

Nepouzivat denne make up!
Pravidelne cistenie pleti cistiacim gelom RANO aj VECER 7 dni v tyzdni, ak treba docistit pletovou alebo miclearnou vodu!
Pravidelne profeisonalne cistenie u kozmeticky, ci uz zvolis klasicke cistenie alebo dermabraziu!
bahenna maska od Himalaya 1x tyzdenne

Lucky_L

pravidelne čistiť určite a nie len tak hala bala, ale poriadne .. mne napríklad pomáhala dosť maska s úhlím (www.wellness.sk tu niečo o tom píšu viac pre info) avšak nie len tá, no aj pravidelné čistenie a časom sa mi ako by aj sama tá pokožka upravila takýmto pravidelným prístupom

simka111

Podľa mňa pomôže len čistenie u kozmetičke, domáce vytláčanie všetko zhoršuje, skvelý je krém od Bioderma Pore refiner, pekne sťahuje pory, mali by byť najprv ale mechanicky vyčistené, zistiť tiež či tento stav nespôsobuje aj strava.