Vyska a intrak...

Príspevok v téme: Vyska a intrak...
neviemka

Ahojte!Od septembra idem na VS a na intrak...a uvedomujem si, ze tam stretnem kooopec novych ludi a samozr.aj chalanov... No len, ja som sa nendavno rozisla s priatelom(chodili sme spolu cca 1,5r), ale stale sme v kontakte, super fungujeme a tak..Viem, ze keby mu poviem, ze sa chcem k nemu vratit, tak by suhlasil, a ja vlastne o tom od sekundy ako sme sa rozisli rozmyslam, ci sa dat dokopy alebo nie...Tak uvazujem nad vsetkym moznym, co by bolo najlepsie..A tak ma napadlo, ze ked pridem na VS(aj on ide na VS do toho isteho mesta), ze tam spoznam novych ludi a ze keby sa teraz dame dokopy, tak sa bojim, ze neviem co ma potom napadne a mozno zase by som zacala uvazovat o rozchode.. My sme v podstate ani nemali dovod na rozchod, len ja som to tak citila, ze uz to nie je ono..Ale po takom case mi to niekedy prislo luto, ze uz nie som taka "zblazena"...Nie som z tych ktore menia partnerov a ani sme sa nikdy nepodviedli...

Poseidón

"...My sme v podstate ani nemali dovod na rozchod, len ja som to tak citila, ze uz to nie je ono..."
Hmm, neviem , nepoznám ťa ale ak aj niekoho na tej výške stretneš, tak to asi bude tiež len niečo menej záväzné. Nerozumiem filozofii, že ak s niekým chodím a máme spolu vzťah, a ak sa ľúbime, a ak nie je dôvod na rozchod, tak sa aj tak rozídeme? ...

to neviemka

Nechaj tomu uplne volny priebeh. Nic nezen umelo. Proste ak budetev tom i stom meste na vyske, spoznavaj novych kamaratova a kamaratky. Obcas mozete spolu nezuaväzne vyst vecer von, ale uplne nezaväzne. Po case uvidis, mozno ta okuzli niekto iny a mozno sa presvedcis ze s nim ti je najlepsie (myslim byvaleho) Nic si hlavne neplanuj