Seborea

Príspevok v téme: Seborea
Kapitan_Morgan

Ak má niekto skúsenosti so Seboreou, tak čo používať, aby problém zmizol ? O Seborei som sa dozvedel tak, že som bol u Barbera, ktorý ma úplne ostrihal do hola na zadnej časti hlavy. Keď som prišiel domov, tak som mal všade na hlave červené rany, ktoré svrbia, pretože sa mi robia aj lupiny.

Kúpil som si v lekárni šampón s výťažkami z konope s názvom Capillus, ktorý používam už asi tretí týždeň, ale zatiaľ žiadny výsledok. Stále ma svrbí hlava a červené rany stále vidno, aj keď mi už narástli vlasy.

Ďakujem za rady.

Kapitan_Morgan

Akože nemám tam výslovne rany, ktoré napríklad bolia, ale mám po hlave červené fľaky a tvorí sa mi vo vlasoch veľa lupín. Tento šampón z drogérie mi veruže nepomohol, takže kúpim nejaký iný.

antilooopa

prečo riešite kožnú chorobu kozmetikou z drogérie, a nie medicínskymi šampónmi? Nizoral, či Sebiprox s účinnými látkami v dostatočnej koncentrácii kúpite v lekárni.. konopné prípravky sú síce fajn, ale nie na akútne štádium s ranami na hlave, len na udržiavanie..

Jezisko

Ahoj, mne sa to objavilo doslova zo dna na den. Musela som koznej, nic nepomahalo. Az od nej mi zabral Coblex sampon. Ale nemoze sa dlhodobo. Presla som na Cannaderm, nepomahalo, Vichy dercos, nemam sice uz lupiny, ale sem tam ma hlava svrbi a strasne sa mi zacali mastit vlasy, kazde 2 dni musim umyvat, predtym stacilo raz za tyzden. Musim skusat nieco nove. v DM drogerii je viacero aj od inych znaciek. Vraj La Roche Posay kerium je dobre. A vsimla som si, ze ked vylucim muku a cukor, stav sa mi velmi upravi, takze isto ma na to vplyv aj strava

snejty

- skus krem Babysquam Bioderma a sampon proti lupinam Ducray.

Ako vsak vies, ze ide o seboreu? Mal si to aj predtym? Nemohol ta poranit kadernik so strojcekom?