Zdravotné problémy

Príspevok v téme: Zdravotné problémy
Kapitan_Morgan

Neviem už ako ďalej, pretože ma trápia zdravotné problémy, ktorých nie je najmenej. Samozrejme sa snažím žiť život, aby som si ich nevšímal alebo ich nejakým spôsobom ignoroval. Robím to tak, že si niečo kúpim po čom práve túžim, aby som si spravil aspoň nejakú radosť v živote, aby som sa z niečoho tešil. Idem sám na prechádzku, aby som prešiel na iné myšlienky, ale aj tak ma to stále doženie. Moje nasledovné zdravotné problémy sú:

1. Tinnitus (pískanie v ušiach)
2. Zákal sklovca (poletovanie čiernych škvŕn pred očami)
3. Zahlieňovanie hrdla a pachuť v ústach
4. Cysta alebo pruh v rozkroku
5. Reuma
6. Bez tabletky večer nezaspím
7. Seborea (lupiny a krvavé rany pod vlasmi)
8. Vysoký tep srdca aj v kľudovom režime
9. Zničené kríže
10. Psychické problémy

A to pripomínam, že mám len 26 rokov. Niektoré problémy sa dajú riešiť a riešim ich, ale v podstate som riešil všetky, ale zatiaľ bez výsledku.

Niekedy nastane deň ako je ten dnešný, že sa zamýšľam nad týmito problémami, ktoré mám a nechutí mi ani žiť. Za posledných možno 11 rokov neviem, aké je to, keď sa človek úprimne teší zo života, aké to je, keď človeka napĺňa vlastný život.

Keď idem s kamarátom von na pivo, tak samozrejme, že sa tvárim ako keby mi ani nič nebolo. Nebudem zbytočne deptať aj jeho mojimi problémami. Na verejnosti sa správam tak, že je všetko fajn, ale vo vnútri viem, že to tak nie je.

U nás doma to tiež nie je žiadna sláva. Otec nás opustil a navyše žijeme so starou mamou o ktorú sa moja mama stará, pretože už nie je schopná sa mama pohybovať. U nás je stále krik, neustále hádky, takže ani doma sa necítim vôbec dobre, pretože sme vždy všetci na sebe celý život nalepení. Nemáme si ani ako od seba oddýchnuť, pretože nemáme kam ísť a ani s kým.

Niekedy rozmýšľam nad tým, či mi život nenaznačuje, aby som to jednoducho ukončil, preto sa mi možno nabaľujú stále nové problémy, aby som stále slabol a rozmýšľal nad tou najhoršou cestou. Musel som sa vyrozprávať aspoň takto.

Kapitan_Morgan

Tiež neviem, že prečo to takto je, ale jednoducho to tak je a nikto to asi nezmení. Čo sa týka toho sklovca, tak sa to dá riešiť operáciou za pomoci laseru, ale neodporúča sa takýto zákrok, pretože sú tam možné riziká.

nyana

...pisal si ze si problemy skusal riesit, chcem sa spytat hlavne na zakal sklovca kedze ja mam cele videnie zamorene tymi zakalmi a nedokazem sa ani ucit alebo citat cez ne....co si skusal na ne? asi je ucinna iba operacia....

nyana

Ahoj, uplne akoby si pisal o mne...tiez mam PLNO chorob a to mam 22 rokov...snazim sa ich liecit ale 80% mojich chorob je na cely zivot a su neliecitelne cize si mozem piskat...fakt neviem preco toho mame nadelene ako za 100 ludi