ahojte. Čo by ste si pomysleli o človeku, ktorý nemá žiadnych kamratov, je osamelý, tichý, nerozpráva, je všade sám, či už v triede sedí sám lebo k nemu nikto nechce ísť, na obede v jedálni, taktiež na VŠ si nenašiel nikoho, nemá ani len jedného kamaráta a má neskutočné probl3my zaradiť sa do kolektívu keďže ho hneď vyčlenia v prvý deň čo ho vidia. Čo by ste si o takom človeku pomysleli?
Tichý človek
Že má možno sociálnu fóbiu, ktorú nikdy neriešil?
Ja by som takého človeka brala, že ho nepoznám, a nemôžem si o ňom na základe uvedených faktov ešte stále nič myslieť.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Pomyslela by som si o takom človeku, že v čom spočíva jeho problém. Je to len jeho vnímanie alebo je ten človek skutočne osamelý, nechcený, a tak ďalej? Ak je to skutočnosť, tak čo robí dobre a čo robí zle?
Inak... ako je možné vyčleniť niekoho z kolektívu hneď v prvý deň čo sa vidia? To mi príde prehnané, hysterické. Možno by si tento "hneď v prvý deň vyčlenený človek" mal vstúpiť do svedomia, keď tak rýchlo odsudzuje druhých ľudí, že ho vyčleňujú...
Pomyslela by som si ze ma okolo seba samých hlupákov a tiež ze nema šťastie celkovo na ľudí ktorí by mu rozumeli.