Cisarsky rez (spinal)

Príspevok v téme: Cisarsky rez (spinal)
Ella-6

Ahojte, mam 24 rokov som 7 mesiacov od porodu cisarskym rezom spinalne. Odvtedy mam same zdravotne problemy silne bolesti hlavy a tocenia hlavy, zavrate. 4 mesiace som pocuvala od mojej obvodnej je to vporiadku davas sa dokopy. Verila som, ale uz to je 7 mesiacov a ja viem ze takto sa citit nemam. Mam narusenu rovnováhu o niečo sa oprem mam pocit ze sa mi to posunulo a ja padám boli ma stale neskutocne hlava, uz ma riesi neurolog. Ja viem ze sa takto citit nemam som slaba tie bolesti hlavy a tocenia hlavy su neznesitelne stale som na tabletkách od bolesti Ct hlavy som mala ok este pojdem na magneticku. Niekedy sa nevladzem postarat ani o malu stale mi niekto musi pomáhať ked mi tak je zle. Zhorsuje sa to pri chodzi a pri fyzickej namahe... Naposledy mi neurologicka predpísala lexaurin ze na nervovu sustavu.... Dala som si jeden a bolo mi este horsie ani neviem ako som prežila ten den. Ja uz neviem vysvetlit doktorom proste ze ja antidepresiva nepotrebujem ja som psychicky zdrava!!!!!!! Mna len zoziera uz zit kazdy den v bolestiach na tabletkách...nemozem na bicykel nemozem nic... Predtým som zila aktivny zivot ktory je teraz uz preč. Moju dceru milujem nadovsetko a chcem nech ma pekne detstvo chxem sa jej venovať najviac ako viem vytvarat krásne zazitky ale ja proste nevládzem ked sa mi toci cely svet a je mi na vracanie. Ja uz ani neverim ze mi niekto nieco pomoze... Zažil niekto nieco podobne??? Ja uz neviem ako dalej... Takto zit ma uz nebavi..

Ella-6

A nekojim, a v noci sa malinka budi len raz a mam super maminu ktorá mi pomáha cize ja nemam byt z coho taka vyčerpaná ako som. Ja viem zniesť veľa robila som roky vo fabrike ranna poibedna nocna.. Toto je nic oproti tej zatazi kedysi. Mam dobru dccerku chvalabohu.. Zúbky mame dva akurát ani sme si nevšimli kedy vyšli.. Snad to bude tak aj pri ostatnych.))

Ella-6

Ahoj ahjjaj, endokrinologicke vysetrebie mam cele okej aj všetky mineraly aj hormony dokonca ziadna odchylka ani jedna vsetko v 100 percentnom stave. Kardio je tiež okej, idem akurát od pondelka na hospitalizaciu ze pravdepodobne to bude od cisarskeho. Spinal znamena ze mi pichali do miechy aby ma umrtvili od pasa dole. A pravdepodobne stava sa ze ostal mi naruseny obal. Miechy cez ktorí vyteka mozgomiesny mok a to sposobuje toto. Cize ma cakaju dve magneticke a podla toho uvidia ze co. Ak anoo zr mam od vpichu stále dieru po ihle tak mi ju budu muset zaplnit lepom alebo nejak spraviť s laserom.... Ale teda uvidime ci sa to potvrdi ze to je naozaj to. Ďakujem za rady.

ahjajjaj

ak nemáš dostatok oddychu, závraty môžeš mať aj z vyčerpanosti. Ešte jedna možná príčina je nedostatok niektorých minerálov. Bolo by vhodné absolvovať odber krvi na minerály, a pokiaľ tam niečo chýba, tak doplniť.

ahjajjaj

Milá Ella, nemáš niekoho známeho lekára? Koho by si poprosila, aby Ťa hospitalizovali v nemocnici najlepšie na neurológii a kompletne vyšetrili. Závraty nemôžeš mať zo sekcie. Môžeš ich mať z chrbtice a ako hormonálnu insuficienciu. Rodila si pred necelým rokom, môže to byť popôrodná depresia. Za tú nemôžeš, tú Ti urobili hormóny bez toho, aby si si to uvedomila. Na druhej strane môžu byť tie psychické problémy aj ako výsledok fyzickej bolesti, jednak po sekcii, a potom závraty a chrbtica. Ešte by bolo dobré absolvovať endokrinologické vyšetrenie, kvôli hormonálnej rovnováhe organizmu. Nepíšeš, či dojčíš, či si dojčila, ani či sa Ti už po pôrode vrátila menštruácia. Ďalším kritickým bodom je spánok a dostatok oddychu. Dcérke predpokladám, rastú akurát zúbky. Nebuntoší v noci priveľa, a počas jej denného spánku si vieš oddýchnuť aj Ty?

alanitka

moze to byt mozno psychicke ale nemyslim si, ze by ju mali hned dopovat nejakymi antidepresivami, to problem neriesi

ahjajjaj

ahoj Ella, kupodivu sa psychika často predstavuje fyzickým spôsobom a konkrétne závratmi a únavou, neschopnosťou byť tak aktívna ako predtým. Aj mňa poslali k psychiatrovi kvôli závratom a únave. Dostala som antidepresíva a je mi lepšie. Psychika má doraz aj na vnímanie bolesti chrbtice. Takže rehabilitačná liečba chrbtice, masáže, cvičenie. Je to beh na dlhé trate, treba sa ozbrojiť trpezlivosťou. Navyše aj dcérka má svoje potreby, a nevieš si dostatočne pri nej oddýchnuť.
Ten cisársky rez si nevysvetlila, čo sa stalo a prečo si tak rodila. Ak boli nejaké komplikácie v tehotenstve, už tie Ťa stresovali a nahlodali Ti psychiku, k tomu cisársky, nepíšeš ani, či si rodila s epidurálkou alebo celkovou anestézou.....