Sertralin accord

Príspevok v téme: Sertralin accord
Ella-6

Ahojte, prosim vas ake mate skusenosti s liekmi sertralin accord? Kedysi som uzivala sertralin actavis a pomohli mi. Teraz mam tieto malo by to byt to iste... Nechcela som ich užívať ale zacala som lebo som sa uz dost trapila. A skusim teda ci pomozu. Ale cítim sa taka nejaka unavena a hlava ma boli, zacinam len s polkou. Ako ste sa citili vy pocas uzivania na zaciatku??.. Prvy x som nemala problemy ziadne ani pocas uzivania ani pocas vysadzania. Dakujem.

SamuelUnava

ahoj , tiez uzivam accord 200mg a naozaj ma vytiahol z toho najhorsieho... Myslim ze tam rozdiel nie je , je to len ina znacka , no mne doktor tiez predpisal accord ale kedze ho nikde nikdy nemali dali mi nahradu actavis , takze sa skus spytat v lekarni ci ti nemozu dat namiesto accordu actavis. podla mna to nie je problem. a ano to je na zaciatku normalne tieto stavy , kedze telo si zvyka.

Ella-6

Ahoj ano aj mne pomohol bolo mi dobre pocas uzivania a aj dlho po... Ale totk neviem mi mamina zbehla po recept len k dr, a ze toto teda nech si dam po polke najprv a ze to je sertralin len trosku iny ci co ale ze zlozka ta ista.. Tak neviem ale dnes mi bolo zle cely den fuj strasne stavy som mala... Ako sice ked som uzivala sertralin som bola pubertiacka bez deti a teraz som po porode 7 mesiac a odvtedy mam zdravotné problemy a tie ma dostali az do takych hnusnych stavov. Tak neviem ci to je tym alebo co... No uvidim v pondelok skocim za dr.

Sansy

Ahoj. Ten actavis som brala aj ja. Aj mne pomohol. Nedám naň dopustiť. A prečo berieš ten druhý názov ? Keď ten actavis ti sadol ? Ten druhý som nemala tak neviem.