Modre zablesky

Príspevok v téme: Modre zablesky
SamuelUnava

Caute , mam diag. GUP , a trapia ma niektore symptomy ktorych sa bojim kedze sa neustale bojim ze to je nieco z coho ma prepne ... Niekedy som extremne naviazany na nejaky predmet , resp. ked nanho pozeram je mi tak az blbo... akoby som sa podvedome bal niecoho ... Moze to byt kludne aj strom :D ... A casto mavam ked idem spat , pred ocami take male modre zablesky ktore hned zmiznu , je to len pri zatvorenych ociach. Mal niekto nieco podobne? :) Beriem sertralin 200mg cca pol roka.

petulienka12

Skús sa na to spýtať ošetrujúceho doktora. Možno treba len upraviť dávky toho lieku alebo ich vymeniť za nejaké iné.

SamuelUnava

Mne tie lieky pomahaju , ked si porovnam co som zaziv vtedy bolo to peklo. Panicke ataky jeden po druhom bez zjavnych pricin. Lieky uzivam pol roka. Kazdopadne su obdobia kedy to je fajn a su obdobia kedy mam psychosomaticku depresiu pri ktorej neustale vzdycham a nic sa mi nechce len lezat.... Ale stale nieco robim takze to celkom pomaha , ale ten strach z tych vsetkych symptomov zostava.

Sansy

A na čo to berieš ? Na psychiku ? No mne antidepresíva. Pomohli. Zas netreba hneď dehonestovať. A počúvať názory. Že je to svinstvo. Veľa ľuďom pomohli. Vrátane mna. Ale takéto niečo som nepociťovala.

fonte

Pred mnohymi rokmi mi nasi lekari dali antidepresiva, lebo mi netrafili diagnozu(potom som zistil, ze to davaju uz aj na zlomeny clenok, kedze je na tom pekna marza) tiez ssri, mal som nocne mory, rozne vizualne "zazitky" a mnoho dalsieho....
Po dvoch tyzdnoch som to svinstvo vyhodil a odvtedy sa nic take neopakovalo. Takych skusenosti najdes x.
Nepchaj do seba vsetko, co ti nejaky farma predavac napise.