Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či by mi niekto nevedel poradiť ? Moja babička má neurologické problémy. Začalo to pálením chodidiel, potom išla na neurologické vyšetrenie, kde jej povedali, že má málo vyživené nervy nič viac. Čo to znamená ? Aký je další postup liečby ? Môže to byť vážne ?
Pálenie chodidiel
pálenie chodidiel je spôsobené nedostatkom Jínu (tekutín_)Dá sa liečiť akupunktúrou
oleje raz denne jednu čajovú lyžičku. Ohľadne Milgammy sa spýtať v lekárni. Ja Milgammu neužívam, ale dávam si hydratačný krém na nohy. Okrem toho to pálenie chodidiel môže byť aj zo žíl, a v lete podľa potreby užívam Detralex.
co to znamena ti predsa mal povedat tvoj lekar, mala si sa ho spytat.
ahjajjaj Mam rovnaky problem, vidim, ze sa vyznate..Kolko toho vit. B12 mam uzivat a kolko tabliet Milamy? Ako casto a kolko dni? B vitaminy uzivam ako Bkomplex, to nestaci? tie oleje treba natierat alebo pit? dakujem vam
ahoj, na málo vyživené nervy je dobrý vitamín B12, resp. Milgamma tabletky, a olivový alebo pšeničný olej. A chodidlá si každý večer nakrémovať hydratačným krémom, s tým, že si ich pritom aj pomasíruje, aby sa zlepšilo ich prekrvenie, a spolu s prekrvením aj výživa, ktorú z krvi dostávajú.
super informacie podavaju ti lekari..
Co je napisane v lekarskej sprave?