Pálenie chodidiel

Príspevok v téme: Pálenie chodidiel
Marta11

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či by mi niekto nevedel poradiť ? Moja babička má neurologické problémy. Začalo to pálením chodidiel, potom išla na neurologické vyšetrenie, kde jej povedali, že má málo vyživené nervy nič viac. Čo to znamená ? Aký je další postup liečby ? Môže to byť vážne ?

ahjajjaj

oleje raz denne jednu čajovú lyžičku. Ohľadne Milgammy sa spýtať v lekárni. Ja Milgammu neužívam, ale dávam si hydratačný krém na nohy. Okrem toho to pálenie chodidiel môže byť aj zo žíl, a v lete podľa potreby užívam Detralex.

Syringa

ahjajjaj Mam rovnaky problem, vidim, ze sa vyznate..Kolko toho vit. B12 mam uzivat a kolko tabliet Milamy? Ako casto a kolko dni? B vitaminy uzivam ako Bkomplex, to nestaci? tie oleje treba natierat alebo pit? dakujem vam

ahjajjaj

ahoj, na málo vyživené nervy je dobrý vitamín B12, resp. Milgamma tabletky, a olivový alebo pšeničný olej. A chodidlá si každý večer nakrémovať hydratačným krémom, s tým, že si ich pritom aj pomasíruje, aby sa zlepšilo ich prekrvenie, a spolu s prekrvením aj výživa, ktorú z krvi dostávajú.