Ako prestať sledovať svoj crush na sociálnych sieťach

Príspevok v téme: Ako prestať sledovať svoj crush na sociálnych sieťach
Josipe

Vie mi niekto dat zaručený typ ako prestať mat doslova nutkanie každý deň aspoň raz si pozrieť profil chalana na instagrame ktorý sa mi už strašne dlho paci? Cítim sa kvôli tomu zle ale keď ja si neviem fakt pomôcť, je to také jednoduche ísť si pozrieť niekoho profil. Raz sa mi podarilo s tým na dva týždne prestať ale potom som to vzdala lebo som na neho myslela ešte viacej. Snažím sa naozaj si všelijako vyplniť svoj voľný čas ale aj tak to nepomáha. ?... Toto je už asi choroba. Pomohol by mi psychológ?

Josipe

Na to som ja veľký zbabelec aby som niekoho na rande pozivala. Som zvyknutá že ma všetci ignorujú nepotrebujem si zas spôsobovať ďalšiu traumu. S týmto som ja skončila. Toho chalana som už osobne stretla tak dávnejšie. Vtedy som mu dala aspoň trochu najavo ze sa mi páči ale on na to nejak moc nereagoval. Preto si myslím ze by ma odmietol ešte k tomu po tak dlhom case sa niekomu ozvať a hneď ho pozývať von, nejak sa mi to nepozdáva.

fonte

Jediny sposob ako zatocit s tymito myslienkami je fakt ho pozvat niekam. Neuspejes a prejde ta to za 5 minut.
Ak toho niesi schopna, tak proste to zober tak, ze niekoho sledujes na socialnej sieti, ludia sleduju kadekoho a kadeco.
Len aby ti z toho nepreplo :D

Parker

Josipe tu fakt platí to, čo ti radia, pozvi ho von, aj na to rande, ty si musíš ujasniť vzťah k nemu, buď áno alebo nie. Ak to vyjde, tak fajn, ak nie, budeš vedieť na čom si a po čase prestaneš aj klikať na jeho profil. Ak nepodnikneš nič, tak ešte aj za 10 rokov budeš riešiť prečo stále pozeráš na jeho profil na Instagrame.

Carie

Pozvi ho na rande aj ked si myslis ze ta odmietne. Ak ta naozaj odmietne tak ti to pomoze vyrovnat sa s tym a prestat chodit na jeho profil.

Josipe

Na rande ho nepozvem, lebo by ma aj tak odmietol asi, lebo väčšinou sa mi to stáva a nájsť hneď druhy objekt záujmu tiež nie je najlepšie riešenie.