Zaľúbili sme sa do seba s dievčaťom, ktoré je zasnúbené

Príspevok v téme: Zaľúbili sme sa do seba s dievčaťom, ktoré je zasnúbené
federal

Ahojte.

Potrebujem od Vás radu.
Stretol som sa pred pár rokmi s jedným dievčaťom, na turistickom výlete. Akurát som prechádzal rozchodom, a nebol som pripravený riešiť nový vzťah. Začali sme si občas písať, a ako to teraz čítam späť, mám pocit, že mi vtedy dokonca dávala šancu (chcela prísť, chcela dohadovať dalšie výlety apod.) Skutočne som však bol rozbitý a nemal som možnosť niečo ďalej riešiť.

O rok neskôr som sa dozvedel, že si začala internetovú známosť s niekým z druhej strany zemegule. Občas sme sa vídavali vo väčšej skupinke, povedala mi to aj tam, ja som bol z nich dokonca šťastný. Bolo to takto dva roky, dokonca tam išla za ním a zasnúbili sa tam.

Odvtedy sme si občas niečo popísali, ale mám rešpekt pred takýmto vážnym vzťahom. Nerobil by som žiadne moves sám od seba. Situácia sa skomplikovala pred skoro mesiacom, znovu sme sa stretli na jednom výlete, ale tento krát to bolo aj s prespaním. Ihneď sme si rozumeli ako nikdy predtým, chémia neskutočne fungovala - a skončilo to tak, že sme si začali opäť písať. Musím podotknúť, že ona začala písať prvá, a viac krát bola iniciátorom konverzácií.

Prišla ma navštíviť. Urobili sme spolu pár výletov, až sme skončili v jeden večer v objatí, bozkoch a neuveriteľnom duševnom prepojení. Vyjadrila sa, že pri mne cítila niečo, čo pri nikom inom. A ja tiež. Bolo to také intenzívne, že dokonca začala zvažovať, že opustí svojho snúbenca. Povedal som jej, že ak má problémy vo vzťahu, že počkám na ňu, kým si to v sebe vyrieši a že myslím to s ňou vážne.

Potom sme si písali ešte zhruba týždeň, občas si zavolali, a keď som chcel dohodnúť ďalšie stretnutie, tak mi napísala, že ju to veľmi mrzí, ale i keď ma má rada, tak cítila by sa ako podvodníčka, keby zahodila vzťah, ktorý má teraz. Následne, so slovami "budem navždy tvoja v paralelnom vesmíre a ďakujem, že som ťa mohla spoznať. Prosím, nepíš mi, lebo len si jatríme rany" si ma zablokovala na všetkých sociálnych sieťach, dokonca aj na takých, kde som zabudol, že som zaregistrovaný.

Jediné čo mi ostalo, je srdcabôl, nespavosť, a ešte jej telefónne číslo. Myslíte, že by som sa mal snažiť ju ešte kontaktovať, alebo sa mám zmieriť s tým, že to nepôjde?

susana33

byt tebou by som sa do toho ich vztahu nemiesal. ona sa v prvom rade musi rozhodnut, ci chce teba alebo jej snubenca.

tamirilka

....musi sa v prvom rade ona rozhodnut...je to krute ale je to viac menej na nej kedze ona je zasnubena, ona si musi zhodnotit ci je to len nejake chvilkove vzplanutie alebo ta ma fakt radsej ako svojho snubenca...

isabellawampire

Mal by si na ňu čím skôr zabudnúť, keď je zasnúbená s druhým. Tak ako ti napísali, rešpektuj jej rozhodnutie a nekomplikuj jej život. Skús si nájsť inú známosť

patrisienka

Akceptuj to rozhodnutie, nechaj ju, rozhodla sa a uz je to, prehod stranu, zacni zit dalej. Bez nej, niekde caka ta prava aj pre teba ;)