Boľavý pankreas - čo mám jesť?

eee

Ja akupunkturu neuznavam.Este nikomu,koho poznam a bol na akupunkture nepomohla.Je to blbost.Chorobu treba liecit.Mjanik,vsimam si,ze na vsetky choroby pises odpoved akupunktura je vsemocna.Ale to vobec nie je pravda.Teraz sa mi potvrdili slova mojich znamych.

mira

Keby som ja mala chorý pankreas, v ťažkých začiatkoch liečenia by som si pomohla aj akupunkturou, okrem stravy.

mjanik

e-keď je už chorý,treba ho vyliečiť,napr.aj akupunktúrou a potom sa správne stravovať,aby sme ho udržali vo forme.

mira

Dobrou akupunktúrou sa dá zlepšiť stav pankreasu, ale má to jeden háčik - pokiaľ pacient neopustí svoj doterajší štýl stravovania a života, problém sa vráti.
Pankreas je citlivý nielen na formu prijímaných glycidov, ale aj tukov, množstvo soli a pečené suché a tvrdé potraviny. Stravovacie doporučenia musia byť dodržiavané dosť presne, aby sa dosiahlo zlepšenie.

mjanik

pochopiteľne dobrá je dieta,avšak lepšie by bolo-ak máš skutočný záujem sa vyliečiť-nechať si akupunktúrov ho vyliečiť,ide to!!!!

aloe

Na zápal pankreasu v našej rodine perfektne zabrali prírodné produkty z aloe vera,antioxidant a včelí peľ.Brať dlhodobo.Keďže tu nemôžem napísať, kde to dostať, napíšte ak chcete:duratnakatka@zoznam.sk

aloe

petruska1989:písala som Ti na uvedenú adresu, ale akosi sa mi to nepodarilo odoslať,nerozumela som čo mi to vypiskovalo!Skús mi napísať Ty:duratnakatka@zoznam.sk