Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Boľavý pankreas - čo mám jesť?

Kubasková

no predovsetkym vynechat kavu a kofejin.Možno ho máte podráždený.Skúste jesť napr. šaláty a nič ťažké napr. vyprážané, bravčové mäso a pod. Po prípade ak to nepomohne treba ísť k lekárovi.

house

Podla mna to nemusi byt pankreas, moze to byt aj problem so zaludkom,pripadne dvanastornikom.Radsej sa dajte vysetrit.

delphia

aj :o))), z hladisky diabetu vylucit sladkosti, no a na pankreas- vylucit mastne, vyprazane a tazko stravitelne potraviny (huby, udeniny). no a samozreme vylucit alkohol. jest lahkostravitelnu stravu, pravidelne a v mensom mnozstve

aj :o)))

ahoje...moj ocino trpi zapalom pankreasu uz dlhsi cas a ma cukrovku, uz dlho chodi po roznych vysetreniach a newedia mu nic poriadne zistit ani pomoct....prosim poslite mi niekto dietu alebo recepty co by mohol papat lebo inak mu hrozi ze to prepukne az do rakoviny a to nexcem.....dakujeeeeem

miska

ahojte,ak som tehotna a boli ma pankreas je pravda ze som zjedla chlieb s cibulkov a od vtedy ma boli az do chrbta poradte mi dakujem

RNG

Na zlepsenie traviaceho procesu treba kyseliny, enzymi, vlakniny a probiotika. Proti zapalom su rozne protizapalove(curcumin, bromelain, serrapeptaza, boswelin, dumbier...)
Na hojenie traviaceho trktu pomaha aloe vera, DGL, alfa lipoicka kyselina, silymarin...

renata88

prosim o presnu dietu pri pankreatitide so zvysenym cholesterolom a cukrovkou 2.typu.dakujem zelinkova.renata@zoznam.sk