Natrhnutá oblička

Bajko

Ďakujem za rady ale chystám sa na oslavu a chcel by som sa spýtať ako to bude s alkoholom pokiaľ ešte nie je oblička úplne zahojená

Omen

Ak máš u seba Prepúšťaciu správu z nemocnice, tak sa kukni do nej, možno ti tam lekár niečo napísal, príp. si spomeň, čo ti hovorili a dávali v nemocnici ohľadom stravy a pitia tekutín.
Pohľadaj si nejaké info aj na nete - potraviny prospešné pre obličky...

Ja ti môžem poskytnúť nasledujúce info, ktoré ti pomôcť môže. Párovým orgánom obličiek je močový mechúr, majú medzi sebou spojitosť, preto venuj pozornosť aj jemu.
Močový mechúr najviac pracuje medzi 15. - 17. hod., vtedy je vhodné piť adekvátne bylinkové čaje.
Obličky sú v činnosti od 17. - 19. hod.. V tomto čase nekonzumuj tuky, soľ, cukor, kávu, alkohol, malinovky, chemikálie, vyhýbaj sa chladu, hnevu, stresu.
Pi dostatok tekutín, ak piješ minerálky, potom s nízkym obsahom sodíka, pridaj si močopudné čaje v čase od 15. - 19. hod., ak berieš lieky, skontroluj kontraindikácie, obmedz soľ, nekozumuj alkohol v akejkoľvek forme (zákusky...), pridaj potraviny prospešné pre obličky, nekonzumuj tie, ktoré obličky zaťažujú...

Bajko

Ležal som aj v nemocnici čiže diagnózu viem len išiel som domov s pocitom, že to bude v poriadku keďže som nedostal žiadne inštrukcie okrem nenamáhania sa a ležania v posteli.
Už týždeň ležím doma (2 týždne od úrazu) a stále mám trošku krvi v moči voľným okom neviditeľné iba po rozbore to viem a preto sa pýtam či je niečo čo by mohlo pomôcť sa zahojiť tej obličke.