Kebab po cvičení

Kristi546

Ahoj. Kebab po cvičení si môžeš dať, rovnako ako si ho môžeš dať kedykoľvek, keď sa veľa hýbeš :) samozrejme ak si ten kebab nedáš po každom tréningu, v tom by už bol problém .. všetko je o príjme a výdaji počas dňa a samozrejme záleží aj od tvojho aktuálneho cieľa .. asi si nedáš kebab, ak si práve v kcal deficite a snažíš sa nejaký ten kg schudnúť.. no a na záver ti napíšem, že ja osobne by som volila po tréningu kvalitnejšiu stravu bohatú na sacharidy a bielkoviny .. z kebabu rýchlo vyhladneš a nedodáš telu potrebné živiny .. a na tú omáčku si taktiež dávaj pozor, keďže nevieš koľko tuku obsahuje ..

IDCBAN-zaostaly-s malym

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Soli

Že kebab má veľa prospešných bielkovín :D
Áno, hlavne keď ti tam looovenský podnikateľ nastrúha mäso o váhe a hrúbke jednej A4-ky :D
A tá zdravá omáčka, pečivo to je tiež samá prospešná bielkovina :D

ahjajjaj

Nemám s tým problém. Dobrú chuť. Jesť máš, čo Ti chutí a normálne množstvo potravy v závislosti od fyzického pohybu, výšky, váhy a veku. Netreba to extra rátať, stačí sa spoliehať na inštinkt. Kým si psychicky ok, nedochádza ani k prejedaniu sa, ani k poruche príjmu potravy.

IDCBAN-zaostaly-s malym

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Morpheus

Kľudne si môžeš dať kebab ak sa cez den neprejedáš a nepiješ samé sladké nápoje. Všetko je o kalorickom príjme/výdaji a nejaký kebab ti určite neuškodí práveže má veľa prospešných bielkovín

kikusqa788

ak nechceš schudnúť iba si udržiavať tak potom okay. ak ale chudneš tak potom takéto jedlo podľa mňa nie je dobrý nápad