Nizsia citlivost v lavej polovici tela

daniela2

ahoj, choď s tým k neurológovi. Pošlú ťa na EMG, kde sa vlastne testuje reakčný čas svalov na podnet (elektrinu). Zmerajú reakčný čas oboch nôh, a povedia ti ako ďalej. Určitá zmena v časovej reakčnosti a intenzity realcie je normálna, z vyšetrenia sa dozvieš, ak je neprimeraná.

Almarinos

Ahoj. Tak presne toto iste mam aj ja! Zacalo to asi pred 10 rokmi ked som v oblasti nad kolenom narazil do voditok bicykla, nastala v tom mieste strasna bolest, ktoru som este citil aj pol roka. Lenže od miesta urazu nad kolenom sa zacal velmi postupne pomaly po dnoch sirit smerom nahor aj nadol taky zvlastny pocit ako opisujes ty- ina citlivost na dotyk. Tento stav ma znepokojil, pretoze v priebehu casu sa začala tá oblasť pociťovania tohto ineho pocitu rozsirovať smerom nadol na ľavej nohe aj smerom nahor na nohe. Keď ten pocit dosiahol na hranicu nohy a brucha bal som sa kam to pojde dalej. Išlo to ale postupne ešte viac hore, ale len po ľavej 'časi brucha, aj do lavej polovice zadku.

Pokračovalo to hore do ľavej ruky a nakoniec citim inak aj ľavý krk aj lavu cast hlavy.na dotyk.

V priebehu rozsirovania sa tohto stavu som bol aj u neurologa, ale nenasiel mi nic.
Urcite je to nejake ochorenie, ktore asi nie je popisane. Alebo je malo zname. Mozes ked chces napisat mi na mail, aby sme ostali v kontakte. Ide o to, ze kd niektoz nas sa dozvie co to je, moze napisat tomu druhemu. Lebo tu na fore nebudeme vzdy. A druha vec takeho cloveka ako ty som este nenasiel. A kazdy na mna pozeral ako na blba.

Este dodam, ze tento pocit je permanentny. Nie je to tak, ze niekedy ho mam a niekedy nemam. Je trvaly.A je to iba iny pocit, nie je to bolest. A inak to vnimam aj bez dotyku - lava cast tela ina ako prava.

Mam na teba otazku-mal si aj nejaky uraz? Alebo ta nieco dlhodobo bolí? Tento tvoj pocit sa postupne rozsiroval z jedneho miesta, alebo nastal hned?

U mna to trva v nezmenenom stave doteraz, kedze lekar nic nenasiel. Nejako som si na to zvykol, ale aj tak nie som spokojny ze to mam.

Mozno ta budu pokladat, za hypochondra, ale aj tak by som na tvojom mieste isiel za neurologom, aj ked bez vysledku. Urcite mi odpis, som zvedavy.