Točenie hlavy

Príspevok v téme: Točenie hlavy
joro

Dobrý deň
Pred mesiacom sa mi stala taka vec, keď som prišiel ráno do práce začala sa mi točiť hlava a zvracal som, pred nejakým časom som mal mierne točenie hlavy sadol som si a prešlo to, prišla sanitka vzali ma na pohotovosť spravili potrebné vyšetrenia ct, tlak, na druhý deň magneticku rezonanciu, orl, nič nenašli, poležal som si v nemocnici bral infúzky, po troch dňoch prepustili domov predpísali lieky, beriem lieky a točenie hlavy po mesiaci neustúpilo, užneviem kam sa mám pýtať u doktorky, možno to prejde sa samo. Nemáte niekto nejaké skúsenosti?
Ďakujem

ahjajjaj

ak ide o krčnú chrbticu, tak si nevymýšľa. Chcem sa spýtať, či Ti na neurológii robili také vyšetrenie, že Ti pohybujú nejakým predmetom pred očami a ty sa to máš snažiť sledovať. Ak to nedokážeš sledovať, môžu to byť cievy atď. Ak to dokážeš očami sledovať, môže byť aj napr. krčná chrbtica - bolo by dobré si na internete nájsť dobré cviky, aby si si posilnil svalstvo na krku. Takisto ak si v poslednom čase bol v extrémnom strese, a podobne, môže to byť naozaj psychikou, ako telesná reakcia organizmu na sústavné enormné zaťažovanie centrálnej nervovej sústavy.

Lajovajling

Chcel ma znásilniť starý úchylák taká holohlavá tučná ohava.Sexuálne obťažuje mužov a deti mal viacej problémov,už bol aj v base.Je chorý ale hanbí sa dať liečiť.

dejvid

hamula: no pokial ti nikde nic nenajdu co by to mohlo sposobovat tak asi si to namyslas a posielaju ta k psychiatrovi

hartak

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

joro..maš tam tažku energiu tvojej matky,,, zastavit,blokovat ju..

dejvid

ahoj mam podobny problem uz nejake 3-4 roky s tymto tocenim hlavy akorat ze nezvraciam, vzdy vydrzim 2-3 mesiace v praci maximalne a zas marodujem stale dokola...pochodil som uz vsetky mozne vysetrenia
(magneticka, CT, atd.)boli tam nejake nalezy ale zevraj to nebude od toho, nakoniec som skoncil na psychiatrii a uzivam antidepresiva ktore vobec nepomahaju , skor mi robia zle neviem uz ako dalej.

Ella-6

Ahoj ja prezivam toto iste uz 7 mesiacov tocenia hlavy zavrate pocity na vracanie je to hnusne sedem mesiacov bojujem a snazim sa prist na to ze z coho to mam. Mam zatial za sebou len ct a nejake krvne vysetrenia vsetko ok asi pôjdem na magneticku... Ale zatial medzi tym doktorka zo mna uz spravila psych. Pacienta ze to je psychika a nasadila mi akurat antidepresiva, ziadna ina možnosť ze vnutorne ucho, alebo krcna chrbtica ze by ma poslala na magneticku chrbtice alebo co... Ale proste ze ct je pohode tak to je psychika a unava.. Mam 7 mesacnu dceru... Akoze otras.. Trapi ma to od porodu.. Celych sedem mesiacov beham po doktoroch a zhanam pomoc ale ziadny doktor nevie pomoct!!!! Drzim ti palce aby si to nemusel zazivat tak dlhu dobu ako ja ze sa musim aj bat drzat svoje dieta na rukach aby mi nahodou nespadla....