Jazvy

Príspevok v téme: Jazvy
kokoska321

Aký zákrok Vám najviac pomohol na hlboké jazvy na tvári? Po akné, kiahniach alebo škrabancoch. Ja ich mám plnú tvar zatiaľ som skúsila len chemicky peeling a dermaroller 0,5mm asi 6mesiacov a bez výsledku. Premýšľam nad CO2 laserom v zime alebo kúru mikroihlickovym perom. Čo Vám najviac pomohlo? Za každú radu som vďačná

Liviavia

Síce jazvy na tvári po kiahňach nemám ale po operácii som podstúpila odstránenie jazvy laserom na bruchu v Yes Visage. Tieto veľké jazvy viem, že sa odporúča odstraňovať nejak za čerstva ale ako je to s malými a staršími tak to neviem. Možno že je to ešte jednoduchšie pri tak malých miestach, no najlepšie je si zistiť priamo u doktora na klinike.

kokoska321

Mám “jamky” a na fľaky používam skinoren cez cz stránky objednávam bez predpisu. Alebo aha-bha kyseliny revolution kupujem v DM. Alebo ešte sudocream by mohol pomôcť. Trápi má to lebo ani makeup pekne nevyzerá na takej pleti. ?

kokoska321

Ďakujem krásne. Pozerala som no dozvedela som sa iba to čo už viem. Zauijmali by má reálne skúsenosti či niekto podotýkam v tomto storočí skúšal nejakí zákrok na jazvy. Predsa musí existovať nejake riešenie. Dúfam že niesom jediná zjazvena ???

simka111

Ja teraz riešm jazvičky a fľaky po kiahnach, ale na tvári, ale na bruchu a chrbte..v podstate to su hnede flaky po vyrázkach a neviem ako sa ich zbavitm Ku loznej sa mi nechce ist, skusala som Imunoglukan, nepomahal, zdalo sa mi, že ich je viac vidieť, nechtikovy krem z lekarne tiez nezaberal. Neviem co este skusim. Vraj pomaha citronova stava.
Mas hlboke jazvičky v pleti(jamky).alebo fliaciky ????