Váš úprimný názor (vraj som žiarlivá)

Príspevok v téme: Váš úprimný názor (vraj som žiarlivá)
Henka78

Chcela by som počuť váš názor na moju situáciu. Mala som vzťah, takmer 8 ročný. Sem tam hádky, ale vždy vydiskutované, vyjasnené, a z veľkej časti to bol naozaj pekný vzťah. Nebola som bezchybná, ale vždy som sa snažila aby bol vo vzťahu pokoj. Jedného dňa mi bolo oznámené, že si našiel kamošku. A že tej kamoške nepovedal, že je zadaný a že ani nechce, aby o tom vedela. Na moju otázku preboha prečo, mi povedal, že to takto jednoducho chce a bodka. A že ak by sme ju niekedy stretli spolu v meste, bude sa tváriť, že ja som jeho známa. Zostal strašne spokojný, aký je ku mne úprimný a že by som mala byť za takú úprimnosť ešte aj rada. Neschopná jediného slova a jedinej reakcie, počkala som si na moment, kedy šiel do kúpeľne, otvorila som mu pc a prečítala si ich konverzácie. Plánovali spoločnú dovolenku, výlety, že sa presťahuje k nám do mesta a on jej nájde prácu. Napísala som slečne pod svojím menom "ahoj, ja som Henrieta, partnerka Pavla. Chcem len, aby si vedela, že je zadaný a vodí za nos nielen mňa, ale aj teba." Keď sa vrátil z kúpelne, povedala som mu, čo som som urobila a on ostal ako nepríčetný. Vynadal mi a vyhodil ma so slovami "ty nevieš, čo si spôsobila, ona mi už nikdy nenapíše." Stalo sa to pred pár mesiacmi. Odvtedy o mne kolujú reči, že som žiarlivá fúria, ktorá mu zničila nejedno kamarátstvo s kamoškami, že som mu robila peklo, že by som sa mala dať liečiť atď atď. Zaujíma ma váš názor. Pretože sa cítim ponížená a je to celé hrozne nespravodlivé voči mne. Toho chlapa nechcem už v živote vidieť. Čo by ste ale robili, keby sa vám doniesli také reči? Vysvetlovali by ste tým ľuďom, ako to naozaj bolo? Či by ste kašlali na to? Upozorňujem, nejde o vymyslený príbeh....

Peter_24

Reakcia na takúto situáciu nemôže byť nevera. Veď to bolo úplne jasný signál čo ti urobil, ty si už bola len jeho istota alebo poistka. A s ňou si chcel začať vzťah ale nechcel sa vzdať ešte toho vášho. Mne niečo podobné urobila priateľka, povedala že na istý čas bude chodiť na výlety s ním a že časom ma bude možno chcieť a ja hlupák som myslel že budú len kamaráti až kým som neprišiel na jasný dôkaz. Klamala do poslednej chvíle. Najlepšie na tom bolo že to chvíľu ťahala na plno s nami oboma a potom jeho odkopla a vrátila sa ku mne. Ja som bol len poistka a istý prístav kde vedela zakotviť po noci strávenej s ním. Ale ja som idiot a nevykopol som ju ale odpustil. A vôbec si to neváži a správa sa ku mne otrasne.

Simona393

Moj názor je, že bol ťuk-ťuk. Ak je všetko pravda a nič si nezatajila
To ty by si mala byť nahnevaná. Prečo jeho kamarátke vadilo, že si jeho partnerka, ak sa s ním nechcela vyspať? Jeho rodičom by som to vysvetlila, i ked oni si syna budú zastávať naoko, ale ked sú normálni, tak to pochopia. Ja som poznala mužov ženatých, čo na fcb mali slobodný bez závazkov, a žili so ženou a mali deti. Nezachoval sa charakterne, nech máš útechum že to isté spraví aj nasledujúcej a nakoniec vyjde najavo, aký to je chruňo
Mne raz tiež písala nejaka žena že som ku...kvôli jednemu škaredemu chlapikovi, (panicovi) čo sme boli 3x vonku, vôbec sa mi nepačil, ale spraval sa džentlmensky tak sme sa porozprávali a ona cela ohniva, že jej ho chcem ukradnúť. Ale vtedy ma riadne naštvala, to si mali vydiskutovať medzi sebou, že ona mu zakazuje kamarátky a nie mňa obviňovať z niečoho čo som nespravila, lebo bojovala za toho ako lev. Niektoré ženy sú švihnuté fakt

chamomile

myslela som to vo vztahu k tomu chlapovi, ze ked len to ta trapi, co si mysli okolie. mna by trapilo, aky to bol podrazak a ked ta to preslo, vsetka zlost nanho, mas vyhrate.

Henka78

Urcite to nie je jedina vec, co ma trapi v mojom zivote :D tak to ani nie je myslene. Skor ma mrzi, ze spolocni priatelia sa so mnou nebavia, jeho rodicov ked stretnem, pozeraju radsej do zeme. Nepotrebujem si s nimi vymienat informacie ako sa maju, ale slusne sa pozdravit. Ak ma niekto podobnu skusenost a nasiel sa v pribehu, hladam nazor ludi, ktori zazili krive obvinenie a ako ho riesili.