Môže ma ľúbiť až po istom čase?

Príspevok v téme: Môže ma ľúbiť až po istom čase?
Miseno

Zdravím!
Píšem sem, keďže som už skutočne v koncoch a neviem ako ďalej v tomto vzťahu. Vec sa má tak že mám 19 rokov a asi som sa prvý krát skutočne zaľúbil. Nie, že by som nemal vzťah. Ibaže všetky moje "vzťahy" boli len o sexe. Častý náhodný sex atď. No teraz mám pocit, ktorý som ešte nemal. Jednoducho som zaľúbený... Problém je však v tom, že ide o dievča, ktoré bolo do mňa zaľúbené tak rok/dva dozadu. Neriešil som to, i keď som k nej niečo viac cítil, myslel som si, že nechcem vzťah a tak ma začala brať ako najlepšieho kamaráta. No začali sme sa častejšie stretávať a ja som si uvedomil, že práve ona je tá ktorú chcem. Nie z vonku, my sme spolu nikdy nič fyzické nemali. Ale neviem čo, no niečo ma k nej strašne priťahuje tak, ako k nikomu inému. A ona nie je typ dievčaťa, za ktorým sa muži otáčajú na ulici. Po častých náznakoch som sa pokúsil o niečo viac. Dotyky (cháp niečo na štýl ruka okolo pásu, nič viac), prvá pusa. No potom mi na rovinu povedala, že nevie čo má v hlave. Že by to so mnou chcela skúsiť, no len preto, že by ju mrzelo, že nedala šancu niekomu, po kom tak túžila. Že ma má medzi najlepším kamarátom a frajerom. Ale že skôr k frajerovi. Že tomu chce dať čas. Vravím si dobre, tak snáď mesiac. Prešli 3 mesiace a nič. Vždy mi povie, že potrebuje čas. Vidíme sa tak 3x za týždeň. Snažím sa tak ako viem, no mám taký pocit, že ona si len snaží nahovoriť, že ku mne niečo cíti. Myslíte si, že má zmysel jej dať ešte čas? Pretože sa strašne trápim, keď viem, že ju ľúbim a ona mňa nie. Je podľa vás možné, aby sa jej city zmenili alebo je to už nenávratne preč? Lebo podľa mňa keby ku mne niečo cíti, tak za tie 3 mesiace, čo dostávala odomňa moje maximum lásky, tak sa to už musí prejaviť. A myslím si, že si to len sama snaží nahovoriť. Aký je na to váš názor prosím?

Maysha

mily Miseno.. podla mna by si ju mal poriadne vytrtkat :) , necakane na nejakom prvom vaznom rande... vezmi ju niekam na veceru dajte si nejake vinko, chodte sa prejst atd.. mozno prave caka na ten tvoj prvy vaznejsi impulz, nieco co nerobite bezne. vezmi ju niekam na vylet atd. ver mi ze bude nadsena, teda ak nejde o nejaku pipku ktorej vadi vsetko. Ktovie ako ta vnima ona, mozno ozaj caka ze urobis prvy vaznejsi/intimny krok a ty stale nie a nie.. ak by ta nechcela tak uz sa s tebou davno nestretava, ale asi len caka kym sa trochu rozhybes...

daniela2

vieš, dievčatá to niekedy berú tak, že túžia po niečom, čo nemôžu veľmi mať a nevážia si to, čo mať môžu. Najlepším liekom je racionálne uvažovanie o vzťahoch, nepchať sa niekomu do zadku, keď je človek zamilovaný, a pod. Možno je to detinské, ale keby videla, že si s nejakou inou, možno by jej to vadilo.
Ale keď si nie je istá, že Ťa ľúbi, tak Ťa neľúbi, ale iba má rada ako kamoša. A predtým si tiež iba predstavovala, že Ťa ľúbi, tam hral veľkú roľu výzor, na ktorý si však už teraz zvykla.