Nemocnice nevládzu vracať štátu pôžičku

Táto diskusia patrí k článku: Nemocnice nevládzu vracať štátu pôžičku
Nemocnice nevládzu vracať štátu pôžičku

Foto: SITABRATISLAVA 21. júna (WEBNOVINY) – So splácaním návratnej finančnej výpomoci, ktorú získalo koncom roka 2009 od štátu 25 nemocníc, majú dotknuté zdravotnícke zariadenia problémy. Všetkých 25 zariadení si zvolilo odklad splácania istiny o dva roky, takže zatiaľ vracajú iba úroky. Dosiaľ mali nemocnice štátu vrátiť v troch splátkach úroky ...

jossynic

Volám sa Sonia Gordic. z Bratislavského kraja som bol online a narazil som na pôžičku JOSE Luis v publikácii, ktorá hovorí, že úverová spoločnosť dáva širokej verejnosti pôžičku za veľmi nízku úrokovú sadzbu. Takže som spoločnosť kontaktoval prostredníctvom jej e-mailu: (joseluisloans@gmail.com)
ktorú som požiadal o pôžičku vo výške 15 000 EUR na obdobie 2 rokov. Spoločnosť mi odpovedala a poslala mi všetky podmienky spoločnosti, ktoré som si prečítal a súhlasil som s nimi. Po schválení žiadosti o pôžičku som od svojej banky dostal upozornenie, že môj bankový účet, na ktorý bola prevedená konverzia 15 000 dolárov, dokončil som splatenie pôžičky 18. decembra predtým, ako sa začalo vypuknutie koróny.
Chcel by som využiť túto príležitosť a poslať správu všetkým, ktorí hľadajú spoľahlivého súkromného veriteľa na internete, aby požiadali o pôžičku jose luis prostredníctvom e-mailu: účet (joseluisloans@gmail.com)
môžete ich tiež kontaktovať v aplikácii Whats: (+1 3075431042) Môžete ma tiež kontaktovať, ak potrebujete moju pomoc alebo sa chcete pýtať, ako som dostal pôžičku. Tu je môj e-mail:
[Soniablink26@yahoo.com]