Skúsenosť zo slepakom,vysetrenim.

Príspevok v téme: Skúsenosť zo slepakom,vysetrenim.
Draxo

Viete mi niekto poradiť či prejavy slepaku sú také že leze človek doslova po zemi,bolesť strieľa brutalne alebo môžu byť aj mierne.Myslim prejavy ktoré sa objavia vždy pri slepaku.
Citil som v okolí pupka také tupé pichanie niekoľko dni ale teraz to cítim tam nižšie vpravo dole.Stlacal som to ako sa dalo či nezacitim nejakú silnú bolest.Metie ma to že nemam také silné prejavy.mal som zacpu(pomohlo prehanadlo) cítim tam dráždenie,vyžarujúce popichavanie...neviem ako to nazvať.Teplota žiadna,bez vracania,hnačiek.Niekedy mi to tak vystrelí do pravej nohy.
Nechcem to zanedbať viem že to nieje sranda.
Pýtam sa preto lebo keď som bol naposledy pred 4r na internom tak sa vyšetrujuci lekár choval asi tak že ja som tam pre neho nie on pre mňa.

ahjajjaj

ahoj, už je lepšie? Mne bolo potom lepšie, tak som k lekárovi nešla. Boli sme vtedy akurát na dovolenke. Inak to vyšetrenie prebieha tak, že Ti stláča brucho a hovorí Ti, aké pohyby máš robiť, urobí Ti odber krvi, a kým sa čaká na rozbor krvi, tak ideš na sono brucha. Potom Ťa podľa potreby hospitalizujú na pozorovanie, alebo na operáciu podľa závažnosti.

Draxo

Ja to mám tiež 3 deň,chvíľku mám pocit že to ustupuje potom zas príde.
Aké vyšetrenie ti robil lekár,keď sa.mozem opýtať?
Mám obavu kvôli práci,kopli by ma do zadku.
O jednu prácu som prišiel pred 5t. Majitel skrachoval kvôli Covidu.A teraz v tomto období si nemo#m dovoliť 2 týždne sa váľať.
Ďakujem za názor.

ahjajjaj

ale to by si mal ísť na chirurgiu, nie k internistovi. Ja som mala raz podráždené slepé črevo. Akosi ma bolela pravá noha od brucha, keď som na ňu stúpila a bolelo ma brucho, teda črevo. Potom to za 3 dni prešlo.