Bolesť kolena a holennej kosti

Príspevok v téme: Bolesť kolena a holennej kosti
Mkk

Dobrý deň, chcem sa opýtať, zacala som koncom marca cvičiť, dost intenzívne cviky (,cardio a podobne) a každý den cca polhodinu , neskôr som pridala 10minut behu a no a v maji som začala behávať aj dlhšie +30minut pomalé tempo) no a k veci teraz , zaatavila ma bolesť kolená, akoby jabĺčka som mala pocit, nedalo sa mi ani kráčať a kľaknúť si Absolútne, trošku som si dala pauzu v behu, cvičiť sa snažím aspoň iné partie tela no koleno sa neustále ozýva, týždeň som mala pauzu trošku mi to povolilo no stále v ňom cítim akoby neistotu aj pro chôdzi, mám pocit ze sa mi zlomí. Dnes som bola behať a uz v polovici sa mi ozvala holenna kosť , neskôr bolesť prejde ku kolenu akoby zvnútra. Ide o právu nihu, boli na cela holenna kosť plus koleno. Uz mi to dosť prekáža keďže sa to stále vracia pri väčšej aktivite. Nechcem sa vzdať pohybu. Chcem sa opýtať , viete mi aspoň takto odhadom povedať cim to môže byť spôsobené? Príčina a akoby som sa tomu vedela vyhnúť? Už začínam byť z toho nešťastná.myslim si ze to bude pretrenovanie, no ked sa to neustále vracia tak neviem. Prosím poraďte , čo robiť? Ďakujem za skorú odpoveď

TimOteJ

Ja osobne pri každej bolesti či úraze odporúčam wobenzym. Mne sa veľmi dobre osvedčil kvôli enzýmom ktoré sú jeho súčasťou.

MMMA

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

Dobrý deň, skúste použiť Konopnú masť v kombinácii s tinktúrou na uvoľnenie od ozopa.sk. Osobne to mám vyskúšané aj na problémy s kolenami a môžem len odporúčať. Prípravky obsahujú množstvo minerálov a liečivých látok, ktoré kĺby potrebujú a vzájomne sa dobre dopĺňajú, takže pôsobia rýchlo a účinne.