Červenanie sa

Príspevok v téme: Červenanie sa
Bubble000

Ahojte mam veľký problém s tym ze sa strasne červenam pri ludoch neni to ani z toho ze by som sa hanbila...skor z toho ze sa ludia namna pozeraju a nedokazem sa sustredit na veci a myslim len nato ze sa budem cervenat lebo je to strasne citit v tvári...dost mi to stazuje zivot a ludia naokolo sa mi smejú ze som červená :( ....mate s tym niekto tiez taky problem?

Amon

Pravda je taka ze ked sa cervenas pred ludmi tak ti je to neprijemne a preto sa toho aj bojis ze sa to znova stane... A urcite sa vtedy aj kvoli tomu hanbis lebo clovek sa cervena ked sa hanbi...takze to znamena ze sa musis nejako prelomit ten cyklus a zbavit sa toho strachu a hanby...a to spravis tak ze sa kludne bav s ludmi a ked sa stane to ze sa zacnes cervenat tak to proste neries a neries co na to ludia hovoria proste to akceptuj a nehanbi sa za to. Postupom casu by si sa mala takto prestat toho cervenania bat lebo vsak nic sa nedeje a potom by si sa aj mala prestat cervenat a zbytocne stresovat

Omen

Veľký omyl! Červenanie ti vyvolávajú práve emócie. Pocity, ktoré pri určitom druhu ľudí a v určitých situáciách zažívaš. Ďalej stres a myšlienky na samotné červenanie.