Nesmejeme sa spolu

Príspevok v téme: Nesmejeme sa spolu
sempiternal

Pekný deň prajem,

spoznala som muža ktorý je vo všetkých smeroch ideálny len ... veľmi málo sa spolu smejeme. Nevadí že nieje vtipný, ani ja niesom typ človeka čo zrovna baví celú partiu ľudí. Ale poznáte to, keď si s niekým rozumiete a smejete sa spolu na úplnej kravine ktorá nejak vyplynie zo situácie alebo jeden z vás trepne úplnú blbost..toto on nerobí ..mne sem tam čosi vtipné príde a on sa zasmeje akoby nasilu ..chyba tomu úprimný smiech. Druhá vec je, že keď prídeme niekde do spoločnosti tak nemá vystupovanie, je často nervózny, nesvoj a povie nejakú hlúposť. Na druhej strane máme veľmi podobné názory na zivot, dá sa na neho spoľahnúť a som schopná mu po predošlej zlej skúsenosti ako mužovi dôverovať. Kúpil si kôli mne auto aby stretávanie bolo jednoduchšie keďže byvame od seba hodinu cesty. Každý víkend ma vezme na výlet, turistiku je pozorný milý, vždy uvarí jedlo na cestu, prekvapí ma niečím a je spoľahlivý. Máme podobne záluby aj predstavu o zivote...mrzí ma to, takýto dobrý muž sa ťažko hľadá len na druhej strane čo by to bol za život bez srandy smiechu ..://čo by ste robili ? Niektorí ľudia mi radia byť s ním lebo takýchto mužov je málo, iní že mám počkať na niekoho skym si sadnem viac.

marge1987

A ako dlho ste spolu? Mozno sa len proste hanbi ale ma iny zmysel pre humor. To nie je ziadna katastrofa podla mna. Ved sa njedete brat, uvidis ako sa to bude dalej vyvijat

Omen

Nesmejete sa spolu??? Tak to je ale vážny problém, to by ste mali vyhľadať prinajmenšom vzťahového terapeuta alebo ako ti radia "počkať si na niekoho, s kým si sadneš viac"! Z jeho strany je to obrovitánsky handicap a teraz nemám na mysli šport. To si žena tvojho rangu, výzoru a dokonalosti samej naozaj nezaslúži!
A teraz vážne: "Si maloletá alebo máš v tele silikóny?" Si nezrelá, nevieš čo chceš, nevážiš si čo máš, necháš si kecať do vzťahu a špekuluješ ako Rexo s...
Ak sa s ním rozídeš urobíš službu sebe (môžeš čakať na smejúceho sa princa na bielom koni), ale aj jemu. On si totiž zaslúži niečo oveľa lepšie. Len to, prosím, nenaťahuj ako gumičku v nohavičkách, aby si mu nakoniec nezlomila srdce!

Cariboo

Vsimaj si, ked pozera telku co sa mu paci, na akom humore sa zvykne zasmiat. moze byt vyberavy alebo jednoducho je len obycajny suchar a s tym sa nic neda robit, len sa zasmiat sama.

zitnanka58

Ako dlho ste spolu? Možno je ešte stále aj pri tebe trochu nervózny a tak sa nevie tak uvoľniť a zabaviť sa s tebou na niečom :) Daj tomu ešte čas a uvidíš ako sa to bude vyvíjať

ahjajjaj

Ahoj, neviem, ako dlho ste spolu. Tak uvažujem, že s manželom sa zakaždým spolu na niečom zasmejeme, jeden druhého trochu podpichujeme a potom sa k sebe túlime. Vlastne aj deti sú také. Ale tiež to na začiatku vzťahu vyzeralo tak príšerne vážne a smiech prišiel neskôr. Neviem, či to tak bude aj u Vás dvoch.
Uvažuješ o vzťahu inak racionálne, čo je dobré, na druhej strane, s iným by si sa možno viac smiala, ale mal by iné neduhy a dokonalého človeka nenájdeš... v podstate si musíš uvedomiť, že ani Ty zďaleka nie si dokonalá, a nejaké Tvoje vlastnosti mohli niektorým ľuďom, ktorým si sa ako žena páčila, vadiť, preto sa o Teba ani veľmi neuchádzali a ostali ste na rovine kamarátov, či známych. A najdôležitejšia otázka je: do akej miery ho miluješ? Lebo veľa žien lipne aj na chlapoch, ktorí nie sú vo všeobecnosti príliš dobrí ľudia, ale sršia humorom, často aj nemiestnym a hrajú sa na sebavedomých.
To, že Tvoj priateľ je v spoločnosti utiahnutý a hanblivý sa tiež môže zmeniť. Môj manžel býval taký, potom ako postupoval v pracovnej kariére sa toto správanie začalo vytrácať a aj kamarátka mi závidí, aký fajn komunikatívny a pozorný je.