Dobrý deň, mám 14, ale tento rok sa už cez leto budem musieť oholiť tam dole,a preto som sa chcela spýtať na pár vecí a budem veľmi vďačná za odpovede. Mám veľmi husté, tvrdé chĺpky a keď si dám plavky vytŕčaju von:(. Neviem či si do plaviek oholite všetko alebo len kraje(ja keď som si oholila raz kraje mala som tam hneď vyrážky) ? Ak si len kraje a náhodou sa vám posunú plavky tak to je asi vidieť. Máme doma aj epilátor Philips lumeu, robím si s tým nohy, ale bikiny som si ešte nerobila a netuším či sa s tým môžu robiť len kraje alebo sa môže aj trochu okolie. Môžte mi poradiť pripadne ako si tie chĺpky tam odstrániť alebo ako ste to robili vy v mojom veku, alebo ako robíte .
Pretože chcem mať leto bez starosti o to či mi niečo náhodou netrči. Ďakujem veľmi pekne za odpovede, ale ak niekto chce písať načo sa 14 ročná chce holiť, tak radšej ani nepíšte, pretože je to u mňa nutné.
Textová Inzercia

Objavte účinky bunkovej vody z kosmatcovníka, ktorá dlhodobo aktivuje mechanizmy hydratácie pokožky.

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.