Holenie tam,, dole''

Príspevok v téme: Holenie tam,, dole''
Dadadadis

Dobrý deň, mám 14, ale tento rok sa už cez leto budem musieť oholiť tam dole,a preto som sa chcela spýtať na pár vecí a budem veľmi vďačná za odpovede. Mám veľmi husté, tvrdé chĺpky a keď si dám plavky vytŕčaju von:(. Neviem či si do plaviek oholite všetko alebo len kraje(ja keď som si oholila raz kraje mala som tam hneď vyrážky) ? Ak si len kraje a náhodou sa vám posunú plavky tak to je asi vidieť. Máme doma aj epilátor Philips lumeu, robím si s tým nohy, ale bikiny som si ešte nerobila a netuším či sa s tým môžu robiť len kraje alebo sa môže aj trochu okolie. Môžte mi poradiť pripadne ako si tie chĺpky tam odstrániť alebo ako ste to robili vy v mojom veku, alebo ako robíte .
Pretože chcem mať leto bez starosti o to či mi niečo náhodou netrči. Ďakujem veľmi pekne za odpovede, ale ak niekto chce písať načo sa 14 ročná chce holiť, tak radšej ani nepíšte, pretože je to u mňa nutné.

susana33

ak mas uz moc dlhe chlpky, tak by bolo fajn, keby si si ich najprv ostrihala a az potom oholila, ked budu mensie. byt tebou si ju celu oholim

akinom007

Ohol si okrjae to co ti pretrca normalne ziletkou, to zvladnes, pouzi nejaky intimny gel umyvaci tym si to napen a prejdi ziletkou. Oplachni a na zaver daj detsky puder

daniela2

ahoj, podľa mňa je epilátor na tie partie veľmi bolestivý. Poradila by som Ti však, aby si sa tam neholila, a radšej s tým pravidelne chodila ku kozmetičke. Možno Ti to urobia voskom, ale bude to dlhodobé. Netreba sa holiť celkom, len kraje, ale tie poriadne.