Čo spraviť?

Príspevok v téme: Čo spraviť?
Betkaaa

Ahojte. Som slodobná a naskytol sa v mojom okolí jeden sympatický taktiež slobodný muž. Páči sa mi ale neviem či aj ja jemu. Keď ma vidí, tak sa tvári, že sa nepozerá, ale pritom cítim tie pohľady a zazeranie, akoby sa ale hanbil to dať najavo. A keď je s ním jeho kamarát, tak akoby sa snažil ma dohodiť práve jemu. Neviem či tým niečo zakrýva alebo len naozaj nemá záujem alebo neviem už čo si mám o tom myslieť. Ja len neviem, či mám spraviť ja nejaký prvý krok, pozvať ho napr. na kávu, alebo počkať, či sa on sám nejako prejaví. Prípadne, čo si o tom myslíte vy. Ďakujem za všetky názory.

Cariboo

oslov ho s neutralnou temou, nieco co mate spolocne, napriklad hlucni susedia, sport. sleduj jeho reakcie, ak sa chyti do rozhovoru, mozes ho pozvat na prechadzku, ak nie tak sa spytaj preco ta dava dokopy s tym druhym :/

petulienka12, preco by prvy krok nemohla urobit zena? kvoli nejakym hlupim pravidlam

zitnanka58

Pri chlapoch na nejaké náznaky asi môžeš zabudnúť, skús sa s ním dať do reči a uvidíš ako bude reagovať

Omen

"No minule mu napríklad povedal že vám by to spolu pasovalo, lenže on sám vie, že to možné nie je pretože je ženatý ten kamarát." ?????
"Tak práve preto neviem čo tým sledoval." A my normálni to odkiaľ máme vedieť? To chce prinajmenšom veľmi skúsenú vešticu!

susana33

byt tebou radsej pockam a nerobim prvy krok. nech ho spravi on ak o teba ma fakt zaujem. takze len cakaj a uvidis.

Betkaaa

No minule mu napríklad povedal že vám by to spolu pasovalo, lenže on sám vie, že to možné nie je pretože je ženatý ten kamarát. Tak práve preto neviem čo tým sledoval.