maturita z angličtiny

Oto96

Ak ti to ide tak kludne skus, bude to len lepsie pre teba. Pripadne sa skus poradit so svojim ucitelom ci si mysli ze na to mas

kollki

Ak nad tym uvazujem, tak isto tu anglictinu vies lepsie a potom to stoji za skusenie ist na tu tazsiu uroven. Isto to je aj do buducna lepsie.

emma26

Ja by som aj isla z b2 ale bojím sa že budem mat malo %. ale na vyšku sa nehlásim, chcem to iba kvoli práci v zahraničí.

Annye

Ahoj,
záleží kam sa hlásiš. Ak chceš školu, kde berú na priemer, zamerala by som sa na známky a vybrala si najľahšiu možnú cestu ako získať samé 1..

v akomkoľvek inom prípade B2! Bude ťa to viac motivovať učiť sa čosi, čo aj tak budeš musieť nakoniec vedieť + B2 je podľa mňa v dnešnom svete základ

snejty

Ak chces studovat v zahranici, väcsina univerzit vyzadujuje certifikat C1. Co sa tyka prace, v zivotopise si mozes uviest akukolvek uroven, na ktoru sa citis. Na pohovore si ta preveria a rozhodnu sa, ci im to staci. Maturitne vysvedcenia na pohovore nepredkladas.
Ja sama za seba, by som sa rozhodla pre maturitu B1. Aj tak pochybujem, ze skola dokaze pripravit na realnu B2. A radsej by som sa prihlasila do jazykovej skoly a urobila si certifikat B2.

ahjajjaj

pozri si kritériá na prijatie na VŠ, ak tam nefiguruje ako podmienka úroveň B2 tak Ti bude stačiť B1. Budeš mať lepšiu známku. Okrem toho zváž, do akej miery vieš dobre rozprávať. A v neposlednom rade by Ti Tvoja angličtinárka, ktorá lepšie pozná Tvoje schopnosti poradila lepšie ako my.

sihkira

ak si na to trufas tak je lepsie mat b2, nevies kedy sa ti to moze zist. aj keby si mala horsiu znamku ako keby si si dala b1 tak to nevadi lebo na to sa nikto nebude pozerat. aj do zivotopisu si pises anglictina uroven B2 ale znamku nie ;)

emma26

viem že ked chce ist niekto pracovať alebo študovať v zahraničí je nevyhnutne aby mal b2, a v niektorých zamestnaniach vyžadujú tiež b2