Som zufala

Príspevok v téme: Som zufala
Paulaa

Dobry den, idem si po radu ci nazor alebo podporu neviem sama, po 3 rocnom vztahu ked to ukoncil on s vetami ze on nevie co chce, ze ho nelaka ist zit s nikym a hlavne ze mam zabudnut a najst si ineho, on vie ze ja ho lubim a ze sa trapim, neviem napisal mi zbohom a mna to zoziera stale sme boli spolu ked sme mohli dokonca den predtym sme stravili cely den spolu nechapem to, dotycny ma 30 a 8 rocneho chlapca s ex, co by ste urobili na mojom mieste?nechcem byt s niekym nasilu ale nepovedal ani ze ma nemiluje len ze ho vztah nebavi

Parker

Nechce vzťah? Povedz mu "OK, maj sa".

Keď on nechce vzťah, nemá zmysel to umelo naťahovať. Tebe by sa asi tiež nepáčilo, kebyže nechceš vzťah a chlap by stále za tebou doliezal.

Tak mu daj najavo, že súhlasíš s rozchodom. Bude to možno ťažké, ale jediné riešenie.

A možno ani nečaká, že to spravíš, tak taká šoková terapia by nebola na škodu. Možno potom si uvedomí o čo prišiel.

ahjajjaj

to, že Ťa nemiluje a že ho nebaví vzťah s Tebou sú synonymá. V podstate je stále lepšie, keď sa s Tebou rozišiel teraz, ako po ešte dlhšom čase. Takto si stratila iba 3 roky, sú ľudia, ktorí sú spolu oveľa dlhšie, a pritom ide o neperspektívny vzťah z jednej strany, kým tá druhá by rada založila rodinu a mala dieťa.

ZdravyUsudok

Skutocna laska boli, ten kto sa po rozchofe hned vrha do dalsieho vztahu nemiloval alebo si naivne mysli ze ho novy vztah vylieci. Ale opak je pravdou.
Prava laska chce cas, viac casu aby prebolela ..
Ako znie prislovie:
Lepsie je byt smutny s laskou ako vesely bez nej lebo len skutocna laska dokaze boliet

ahjajjaj

ahoj, keď ho vzťah nebolí, znamená to, že Ťa má rád ako človeka, ale neľúbi Ťa a ďalší vzťah z jeho strany nie je perspektívny pre Teba - inak povedané, ak sa naňho budeš lepiť, chvíľku sa možno rozchod bude viac odďaľovať, možno pár krát príde - z ľútosti k Tebe, ale aj tak Ťa nechce do budúcna, a rozchádza sa preto takto, lebo by Ťa nerád ďalej zraňoval.