chodim s mojim priatelom 2 roky, velmi sa lubime ale mne strasne vadi ze fajci , skusal uz koli mne prestat viackrat ale vzdy to zlyhalo , vzhlaodm na to ze jeho rodina fajci tiez a tak je tazke prestat ked stale doma citi cigarety... tak to apson obmedzil, z 20 na max.10 ale aj tak sa mi to zda vela. pri mne nefajci, alebo iba velmi malo. ale uz len ten pocit ze je zavisly na cigaretach ma zere... co mam robit :( neviem sa s tym zmierit a nechcem aby sa koli cigaretam skoncil nas vztah.
fajcenie :,(
tak 100% nie je nik vies ale iste ze som na tom lepsie ako on. vazim si ze to apson obmedzil. a viem ze chce prestat ale je to tazke, keby som tak mohla byt stale s nim ale nebyvame spolu taze ho nemozem podrzat ked ma "abstak"
Ahojte,je to tazke,ak cloveka lubime a nieco nam na nom vadi.A to fajcenie vadi aj mne.Napr teraz po navrate z dovolenky,mozno ma teraz fajciari znenavidia,ale ja by som uz uvitala to obmedzenie.jednoducho ak sa chcem najest v restauracii,mne aj prestalo chutit, ak jeden od druheho zapaluju vedla cigarety.Ja ani jest tam nemozem,nehovoriac o tom ,ze syn ma astmu ,ma sa vyhybat cigaretovemu dymu.Alebo ste na plazi a vsade okolo vas cigaretovy dym. V rodine nie u mna priamo fajci jedna osoba a je velmi tazke jej to vyhovorit ,ako si skodi.Ani to s nou nehne.Chapem ,co prezivas,skus na to pozriet tak ,ci Ty si 100_%na aj so svojim zdravym zivotnym stylom.Ak ano skusaj,kolko sa Ti este podari obmedzit tych cigariet.Mozno aj dosiahnes uspech uplne.Vela stastia.
ja sa s nim nechcem rozist... tym som chcela povedat aby mi nik neradil , napr " ze ked sa s tym nevies zmierit tak sa rozid" to neeee...
uz len to ze fajcenie obmedzil je dokaz ze mu na tebe zalezi.a rozist sa s nim kvoli cigaretam sa mi nezda spravne.ked teraz prestane fajcit zostanete spolu a o par rokov ti zacne vadit napr.pitie kavy tak sa zase budes chciet rozist?ved laska a spoluzitie je hlavne o kompromisoch.
sorry za preklep skvrnka :)
skrnka , no mas prafdu.. 80% tem je "co ak som tehotna" alebo "chcem schudnut aspon 10kil a mam 50kg" .. no ale toto je pre mna vaznejsi proiblem lebo mi zalezi na mojom priatelovi ale on je na cigarety velmi navyknuty... maju to v rodine, ja sa ho snazim ucit zit zdravsie..
a tebe vadi ze fajci?... ved sa snazim mu vyhoviet aspon z casti aj on mne ale aj tak sa obcas preto pochytime
jasne ze sa k tomu nevie nik vyjadrit ked dnesne pucky zaujimaju iba dve veci - postinor a chudnutie...
S tym fajcenim, podla mna to pomaly pojde, ved uz znizil pocet:-)