Zjesť celú pizzu po náročnom treningu

Príspevok v téme: Zjesť celú pizzu po náročnom treningu
Lubimvianocnycas

Chcem sa spýtať čisto zo zvedavosti :) lebo aj tak by som ju zjedla a cvičením nič nepokazím. Nie je aj celá pizza z pizzerie zdravá po naozaj náročnom tréningu, tým myslím síce nie v posilke ale napr. 15 hit, dlhá auza, 30minut full body, pauza, 5 hiit pauza, 30 minút zadok, 20 brucho. Samozrejme ze jem aj veľa zdravého to najmä inak by sa mi zle cvičilo. V poslednom čase som cvičiaci manijak :) a nechcem si ale kaziť progres ak by to bolo moc zle tak nie casto

pravdajelenjedna

Nepočúvaj tu ľudí co videli fitko tak na obrazku. Uplne v pohode ju zjedz, rataj si kalorie a ak ti sedi uplne kludne si ju daj. Ja tiez po treningu obcas zjem pizzu a este ku tomu hodim 200g kuracieho a paradajky olivy.

ahjajjaj

ahoj, nie je nič na tom, že zješ celú pizzu po tréningu. Len si tým prijala toľko sacharidov, že ten progres bude pomalší. Poznám chlapa 183 cm vysokého, vážiaceho 90 kíl, ale to by si neverila, že toľko váži, lebo vyzerá veľmi dobre a štíhlo, všetko robia svaly. On si nedáva nikdy nič sladké a sacharidy obmedzuje na minimum. Dá si napríklad na obed iba mäso so zeleninou, bez ryže či zemiakov.
Myslím, že v záujme dobrého výzoru jedz normálne porcie jedla, s tým, že tých sacharidov dáš o čosi menej. A čo sa týka váhy, tá by mala rásť, pretože svaly sú hmotnostne ťažšie ako tuk. Držím palce.
Ani po náročnom tréningu by si nemala mať návaly hladu. Radšej si daj jedlo hodinu pred tréningom, a ďalšie jedlo 2-3 hodiny po tréningu.