biorezonancia

Marta123

Na terapiu chodím pravidelne už 9 rokov, vždy mi pohola, je to zázrak, účinne bez liekov. Ďakujem že takáto pomôcka v dnešnej dobe vôbec existuje a je používaná skvelými odborníkmi ktoré svoje zistenia a skúsenosti ďalej odovzdávajú. Ďakujem.

Marta123

Mám veľmi dobrú skúsenosť s biorezonanciou. Dala som testovať cez krv mojim rodičom a diagnostika prostredníctvom BICOMU OPTIMA nám diagnostikovala všetky choroby o ktorých sme vedeli ale veľkou výhodou je, že ich dokáže liečiť. Veľmi nám pomohla a to hlavne odstránila silný zápal pečene, žlčníka, upravila vysoký krvný tlak. Z tela dokáže odstrániť rôzne vírusy, ako retrovírusy, flavovírusy, plesne a baktérie. A taktiež pomohla i pri psychických problémoch. Máme veľmi dobrú skúsenosť.

chamomile

ja mam skusenosti ako ty, ze ludia si pochvaluju a tiez som nasla len negativa na nete. ale zas kamoske na psychiku to z dlhodobeho hladiska nepomohlo i ked chvilu si to chvalila aj ona.
tu je dobry skolsky experiment, podla tohto si to viem aspon predstavit a mam pocit, ze mohli by vediet zostavit nieco, co nas pomocou rezonancie nejako ovplyvni.
vynimocneskoly.sk

Marta123

Ja mám veľmi dobrú skúsenosť. Dcéra mala vysoké teploty viac ako 40"C. Trvali vyše týždňa nezaberalo nič z pohotovosti. Po biorezonancii okamžite sa mohla najesť, ustúpila teplota, prestali návaly tepla a chladu. Boli vylúčené flavovíry, retrovíry, nejaké druhy baktérií a bolo po probléme. Bol to okamžitý účinok, ktorý som sama nechápavo pozorovala.