Pokazil som to s ňou?

Príspevok v téme: Pokazil som to s ňou?
1994ka

Ahojte,

cca pred 2 týždňami sme si začali písať s jednou babou cez zoznamku. Najprv som si myslel, že sa o mňa príliš nezaujíma, ale potom sa niekoľkokrát stalo, že napísala prvá. V priebehu tohto týždňa som niekoľkokrát polichotil a vyzerala, že sa jej to páčilo. Včera sme sa dohodli, že spolu pôjdeme von. Sľúbil som jej to na 19, ale tak sa vyvinula situácia v práci, že som prišiel domov až o šiestej po dosť vyťažujúcom dni. Chcel som ísť do sprchy, navečerať sa, aspoň trocha sa dať dokopy, ale nevychádzalo mi to časovo, keďže len cesta k nej mi trvá približne hodinu. V kombinácií s tým, že som bol vyšťavený som sa trocha bál, že to stretko nezvládnem príliš dobre a nebudem sa jej vedieť venovať tak ako by som chcel a ako si zaslúži. Nechcel som ju sklamať a ukázať sa v horšom svetle. Tak som jej napísal, že ma to mrzí, ale viac by mi pasovalo to stretnutie presunúť na iný deň, kedy si to napr. môžeme naplánovať tak, že ak bude mať ona voľno v práci, tak si ho dám aj ja a môžeme sa stretnúť kľudne na dlhší čas..Na to mi povedala, že ako vidí, seriem na ňu a ona sa tešila von..tak som sa to snažil trocha zmierniť, rozosmiať ju..ale akurat už to išlo iba dolu vodou až mi neodpisala..premyslam, že deň počkám a napíšem jej až zajtra..ale nie som si istý, že bude chcieť ísť opäť von..

ahjajjaj

Kto chce, hľadá spôsoby, kto nechce, hľadá dôvody. Ty si bol lenivý sa stretnúť, plus si sa bál dojmu, akým zapôsobíš, ona na Teba čakala,a až krátko pred stretnutím sa dozvedela, že neprídeš. Je logické, že bola sklamaná z Tvojho prístupu, najmä ak sa na to už tak tešila. Naozaj to chce kvietky. Vysvetľovať, že si sa bál, že nespôsobíš dobrý dojem, nemusíš. Málo sebavedomí muži nepôsobia dobre. Už jej nepíš, najlepšie by bolo ju tými kvetmi prekvapiť, ak vieš jej adresu, alebo že kde pracuje, a poslať tam poslíčka s kvetmi plus menovkou od Teba. Potom uvidíš, ak sa ozve a poďakuje, navrhni stretnutie ešte raz.

Carie

Zeny maju velmi radi ked na nich muzovi zalezi takze ked napises ze si chcel urobit dojem a bal si sa ze na nu nebudes dobre posobit splhnes si u nej a pochopi ta. Lebo teraz si pre nu namysleny frajirek co na nu nebere ohlady ale po tomto priznani ta uvidi v inom (a tom pravom) svetle, uvidi ze mas aj ludskost. Ak ti odpusti a bude sa chciet stretnut tak nezabudni jej doniest nejaky pekny kvietok a pochval ju ako jej to sekne a ze jej dakujes ze ti dala sancu a mozes jej ukazat aky skutocne si. A potom pri nej ci vseobecne pri zenach celkovo prejavuj viac city, neviem preco s tym ma vacsina chlapov problem ale zeny takeho chlapa potom vidia inymi ocami, je pre nich ludskejsi a aj ho lahko pochopia. Lebo zeny maju tiez problemy pochopit muzov, lebo ti vacsinou vobec neprejavuju city, nepovedia co si skutocne myslia, nikdy sa neospravedlnia ked urobia chybu a z toho potom vznika mnozstvo nedorozumeni. Ked budes mat frajerku vela ju objimaj, daj jej sem tam len tak pusu, opakuj je ze ju lubis. Spytaj sa jej aky mala den a ako sa citi. Ak sa ti s niecim vyzaluje tak ju polutuj ale nedavaj jej nevyziadane rady. Musis ale samozrejme natrafit na dobru zenu. Ak by si videl ze ta vyuziva a sama pre teba nic nerobi taku kopni do zadku a hladaj inde.

Carie

Nemal si si na ten den planovat rande ak si vedel ze budes mat vela prace. Ak si to nevedel, mal si jej to dat vediet hned ako si sa to dozvedel, aspon kratku spravu by si jej napisat stihol. Brat tak aj na nu ohlady. Ona ked sa na to rande tak tesila tak sa urcite dlhsie pripravovala aby na teba urobila dojem a ty to zrusis hodinu pred, ani poriadne nevysvetlis dovod. Neviem preco ste mnohi muzi taki pribrzdeni a neberete ohlady na zenu. Ak ju este chces tak sa jej hlavne ospravedln ze si to zvrzal a ze si uvedomujes ze si mal reagpvat inak. A napis jej vsetko to, co si napisal tu, vratane toho ako si na nu chcel urobit dobry dojem a bal si sa ze ked si taky unaveny tak neurobis. Nerob si ziadne srandicky, bud uplne vazny! Nikdy si nerob srandicky z nasratej zeny.

chamomile

snubka, aj empaticka nesebecka baba by mu rozumela, nielen tvoja falosna manipulatorka
podla mna ona nevedela, ze nestiha a je strasne unaveny

1994ka

Ona má 21, ja 25...

Tak ja viem, že to nebol správny postup ako sa ospravedlniť z rande...až na to, že ja som ju nenaťahoval..povedal som jej, že som dosť vyťaženy a mohli by sme to dať na iný deň...myslim to s nou važne, že ju chcem spoznať - to som jej aj povedal, fakt nemám v úmysle si z nej robiť srandu s takýmito blbosťami...každopádne určite ju ešte raz skúsim zavolať von... dúfam, že s dobrým koncom.

chamomile

mne sa nepaci, ako reagovala ona. nic si nepokazil. mal si zdoraznit, ze to nestihas, ze len teraz si prisiel z roboty a ze si vystaveny. mam pocit, ze si nenatrafil na tu spravnu.