FB problem - ludom to nevysvetlite

Príspevok v téme: FB problem - ludom to nevysvetlite
8BY4kt

zdravim, mam taku otazku, stretavam sa na mesengeri a teda aj na fb s tym ze ked sa odhlasim tak vraj svietim nazeleno este nejaky cas po odhlaseni a niektori ludia ked mi napisu a ja uz teda nevidim ze mi napisali lebo som odhlaseni tak sa urazia ze ich ignorujem a nevedia pochopit ze svietite nazeleno aj ked uz ste odhlaseni nejaky cas.
Toto som si aj ja myslel na zaciatku ked som zacal pouzivat mesenger ze napisem niekomu a on odpoveda a domyslal som si ze ma ignoruje ..
a ked sa to zacalo stavat mne tak sme s kamaratom urobili skusku ako to je. Obaja sme boli prihlaseni, ja som sa potom odhlasil a on mi napisal spravu kedze videl ze stale som online a so zelenou bodkou. Samozrejme mne nehlasilo ze mi pise ale jemu este takych cca 3-4 minuty ukazovalo ze som online.
Az neskor som prestal svietit a ukazalo mu ze som odhlaseny uz tie 4 minuty.
Ale toto ludom tazko vysvetlit ked im poviete ze ste uz boli odhlaseni. Oni si myslia svoje. Ine je ked ja niekomu napisem spravu a dotycny aj ked vidim ze sa cez den prihlasuje niekolkokrat a svieti tak mi neodpise az za dva dni. Toto uz je ignoracia to hej. Napriklad, minule som jednej napisal vsetko najlepsie k narodenidam a ona aj ked svietielkovala tak zaboha mi neodpisala az na treti den. Sprava jej dosla ale ona to mala nahaku. To uz ma pravo byt urazeny ..
Co vy nato?

Hhah

V nastaveniach to nezmeníš. .. Jedine im to napíš, keď Ti to bude dotyčný vyčítať a je. Nerob si z toho hlavu, venuj sa už potom niečomu inému.

Inak je lepšie byť viac vonku a na výletoch a mať hobby, ako si vytvoriť zo sociálnej sieti realitu. Ver mi, zbytočne Ti pretečie život pomedzi ruky a viac citových zážitkov získaš vonku a v hobby, ako na fb a pod. :-)
Veľa ľedí tam bývava dlho, česť výnimkám, ktoré využívajú čas roxumnejšie.

snejty

Zdravy usudok ma nepochopil. Ved ked niekto svieti na zeleno a spravu mi nezobrazi ako seen - videnu/precitanu, tak mi je jasne, ze nesedi na FB.

1994ka

Tak ja si myslím, že ak Vás niekto neignoruje dlhšie ako deň tak sa netreba hneď urážať. Niekedy si treba uvedomiť, že ľudia majú aj dôležitejšiu robotu ako furt odpisovať na Facebooku. Môžu byť prihlásený pracovne alebo riešiť nejakú dôležitú tému s blízkymi. Takisto nemusia mať svoj deň a vypisovať si s každým kto sa akurát nudí...netreba hneď myslieť na to, že jaj nemá ma rád, ignoruje ma. Trocha sa rešpektujme viac...