nevera - povedať o nej

Príspevok v téme: nevera - povedať o nej
Marika79

Chodím na manikúru už asi 3 roky, je to fajn baba, pokecáme ,preberieme babské veci. No a ja som sa dozvedela , že jej partner, s ktorým žije už asi 15 rokov ju podvádza. Počula som to od viacerých zdrojov, ale ako sa povie, pokiaľ to nevidím, nerieším, reči sú reči. Po nejakom čase, som ho videla aj ja s inou ženou. Najprv som si povedala, nebudem to riešiť, je to ich vec. A pustila som to z hlavy.
Teraz som bola u nej na manikúre a je tehotná, on ju podvádza a ja mám zmiešané pocity - povedať, nepovedať.

ZdravyUsudok

Ked uz jej povedat ak ju ten grazel podvadza tak pockat do porodu aj par tyzdnov po porode lebo z toho soku moze ona stratit mlieko.
Treba pozerat na zdravie nenarodeneho babätka ..ono nemoze zato ze ma otca kurewnika .

ZdravyUsudok

Snubka vies co moze taka sprava urobit so psychikou cloveka aj s jeho psychickym zdravim ...tobôz s tehotnou zenou?

ZdravyUsudok

Nevrav jej nic ked je tehotna, mozes ublizit dvom ludom naraz, niekedy je lepsia nevedomost a naivny pocit ze vsetko klape ako ma. Vsak mozno ani to dieta nieje jeho .. :-D
Mozno sa podvadzaju navzajom ...a mozno su to vsetko len dohady a pletky niekoho kto zavidi tak siri take vymysli o niekom ..ludia toho nakecaju

blueberryNN

Baby som to urcite chcela vediet, ale asi to zavisi na kazdom jednotlivcovi, niektori mozno uprednostnuju zavriet oci pred realitou. Ja by som jej to povedala, ale spolu s tym, odkial som co pocula a co som videla. A ona nech si sama urobi nazor.

1994ka

Ahoj,

síce je to nespravodlivéa verím ti, že ti je luto tvojej kaderničky, ale ja si myslím, že je lepšie sa do toho nemiešať..ako hovoríš, možno o tom aj vie, možno jej to už niekto povedal..nech nakoniec z toho nevyjdeš ako tá čo je zlá!