Ahojte.Prosím si o radu.Každý kdo odpíše tak mu veľmi ďakujem za jeho čas.Avšak prejdem k veci..
Je to 4 roky čo sa točím okolo jedného kruhu..raz je dobre raz je zle.Konkrétne sa jedná o nespavosť.Prvý krát sa mi stala keď som mal 25r.Vtedy som nespal súčasne 2 noci po sebe tak som išiel na internet a hľadal som niečo o nespavosti.Našiel som zvláštnu chorobu-Fatálnu insomniu.A tak som sa zľakol či ju nemám.Vtedy som nespal 10 dní až napokon som sa odhodlal ísť k psychiatrovi.Ten mi dal asi 5 liekov ..ktoré som nebral...myslel som si že je ich veľa.Medzi nimi Trittico,Hypnogen,Lexaurin atď.Založil som pred 2 rokmi tu na zdraví tému kde som popísal hlbšie môj problém rak ak to niekoho zaujíma pozrite si to :
Je tam toho viac rozpísaného...Tak ako čas išiel našiel som si dievča.Som s ňou 1 aj pol roka a ľúbime sa.Zabudol som na všetko a cítil som sa veľmi dobre.Teraz som doma 2 mesiace kvôli korone..stratil som prácu,každý deň je rutina robiť to isté..frajerka sa len učí lebo má skúšky na výšku a ja som celý deň doma sám.Prakticky sa vidíme iba na 3 hodiny z celého dňa.Kamošov nemám..vačššinou pozerám filmy atď.
Poslednú vlastne..dnešnú noc som nespal celú noc.Predtým dva dni super ale zhruba ešte pred tými dvoma dňami tak som mal zvláštne myšlienky typu: Čo ak nezaspím..čo ak zomriem keď nebudem spať.Čo ak som jediný človek na svete ktorý zomrie na nespavosť čo ak mám niečo v mozgu...ja viem že je to absurudné ale mám to a momentálne sa mi chce plakať je mi z toho nanič.Všetko sa mi premieta ako keby malo všetko skončiť...Chcel by som definitívne poraziť nespavosť a konečne stým zakročiť...pomôžete mi z tohto bludného kruhu von ?