Čaves, rozmýšľam, že by som skúsil investovať v tejto dobe do niečoho. Mám skôr na mysli nejaké zberateľské predmety ako mince, známky a tak. Možno by bolo dobré si nejaké tie kúsky odkladať nikdy nevieme aká doba príde. Zbytočné peniaze sice nemám ale sem tam minúť a niečo kúpiť by som aj so svojím platom zvládol. Myslíte, že by to bol dobrý nápad?
Skúsenosť s investovaním do zberateľských predmetov
Pozerám že teraz majú nejak viac nových, už som tam dlhšie nebol takže toho pribudlo. Tá holubica mieru je krásna, len sa bojím teraz mínať. Ale zase je možné že ju potom nebudú mať. Takže dilema:-)
Áno došli myslím do tých dvoch týždňov, platil som síce kartou ale videl som že majú aj iné možnosti platby. Kúpil som si mincu s Bernolákom, chcel som zistiť čo a ako ale páči sa mi. Ešte niečo povyberám.
Mám nejaké zberateľské kúsky čo som u Národnej Pokladnici kúpil dávnejšie. Tie sa už ale nepredávajú, alebo sú vypredané, tak som rád že sa mi podarilo ich získať. Doručenie je väčšinou okolo dvoch týždňov alebo tak nejak a majú viac možností platieb, ja som platil pri doručení , mám rád keď ju mám balíček v ruke a zaplatím ako naopak:-)
Vďaka, pozeral som si ich stránky a je tam fakt široký výber. A ceny sa tiež dajú. Skúsim si objednať len nejakú lacnú na začiatok aby som zistil ako je to s platením a doručením a potom uvidím.
Ako určite by to nebol zlý nápad, len treba nájsť čo by bolo výhodné. Ja si zbieram len tak pre radosť mince, ale nejak som nerozmýšľal o nich ako o investícií, je to skôr koníček. No ale čo viem tak aj Národná Pokladnica má aj nejaké hodnotné mince čo by ako investícia mohli byť. Ale zase sú troška drahšie no ale s tým sa asi ráta. Myslím, že aj tie limitované edície by na investovanie nemuseli byť špatné. Proste treba hľadať a vybrať správne. No ale snáď som aspoň troška pomohol:-)