Dobrý deň
Chcela by som sa opýtať ak máte stým niekto skúsenosti. Mám 19 rokov a dlhšiu dobu bolesti v oblasti pupku skoro denne. Našla som si aj svetlú krv v stolici. Taktiež trpím zápchach. Mám hrozný strach, že je to rakovina. Vedel by mi niekto poradiť, kto stým má skúsenosti? Ďakujem
Rakovina hrubého čreva?
nenamýšľajsi,to škodí.Bežné ťažkosti.Vyhľadaj akupunktúru a daj si preliečiť trávenie!!!!
Ďakujem za odpovede
Nemyslím si, že to je niečo s apendixom, keďže mi to už trvá dlhšie a myslím, že by som už mala teplotu.
Ale určite skúsim spraviť niečo stou stravou možno to pomôže
ahoj neboj určite nemáš rakovinu ja som si tým tiež prešla bolelo ma okolo pupka a nie len vľavo ako sa hovorí 2 roky a nevedeli na to prísť mala som zapalene slepé črevo ale vždy sa skľudnilo tak nič nevideli a samozrejme tiež som mala zapchy extrémne a vtedy sa ti robia trhlinky v konečníku a maš svetlu krv v stolici .... davaj si pozor čo ješ skus si pozrieť či ti niečo neprihoršuje a som mala hrozné stavy po brindz. úplne bolesti, mala som aj silný zapal v stolici a bola som aj na kolonoskopií a aj tak nevideli nič ani že mi robí problém apendix ....ja mám také zle skusenosti s lekármi že až.... až keď som mala teploty tak to riešili .... a inak keď maš krvácanie nejaké v čreve tak krv je uplne tmava :-* každopadne rakovina to uplne určite na 99 % nie je :)
ahoj, je malá pravdepodobnosť, že by si mala rakovinu hrubého čreva.Bolesti okolo pupka môžu byť aj kvôli zápche. Odporúčam viac porcií ovocia a zeleniny denne, k tomu aj nejaký jogurt, probiotiká, sušené slivky a Psyllium - prášky. Všetko je ľahko dostupné v lekárni.
Kvôli zápche môžeš mať hemoroidy, ktoré krvácajú.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ahoj,
najlepsie bude, ak co najskor vyhladas odbornu pomoc, pojdes na vysetrenie a uvidi sa, o co ide. Urcite sa nestresuj a nemysli hned na to najhorsie. Tu ti nikto nepovie, co ti je.
Drzim palce, nech to nie je nic vazne.