Rakovina hrubého čreva?

Príspevok v téme: Rakovina hrubého čreva?
-sim-

Dobrý deň
Chcela by som sa opýtať ak máte stým niekto skúsenosti. Mám 19 rokov a dlhšiu dobu bolesti v oblasti pupku skoro denne. Našla som si aj svetlú krv v stolici. Taktiež trpím zápchach. Mám hrozný strach, že je to rakovina. Vedel by mi niekto poradiť, kto stým má skúsenosti? Ďakujem

-sim-

Ďakujem za odpovede
Nemyslím si, že to je niečo s apendixom, keďže mi to už trvá dlhšie a myslím, že by som už mala teplotu.
Ale určite skúsim spraviť niečo stou stravou možno to pomôže

Peggie26

ahoj neboj určite nemáš rakovinu ja som si tým tiež prešla bolelo ma okolo pupka a nie len vľavo ako sa hovorí 2 roky a nevedeli na to prísť mala som zapalene slepé črevo ale vždy sa skľudnilo tak nič nevideli a samozrejme tiež som mala zapchy extrémne a vtedy sa ti robia trhlinky v konečníku a maš svetlu krv v stolici .... davaj si pozor čo ješ skus si pozrieť či ti niečo neprihoršuje a som mala hrozné stavy po brindz. úplne bolesti, mala som aj silný zapal v stolici a bola som aj na kolonoskopií a aj tak nevideli nič ani že mi robí problém apendix ....ja mám také zle skusenosti s lekármi že až.... až keď som mala teploty tak to riešili .... a inak keď maš krvácanie nejaké v čreve tak krv je uplne tmava :-* každopadne rakovina to uplne určite na 99 % nie je :)

ahjajjaj

ahoj, je malá pravdepodobnosť, že by si mala rakovinu hrubého čreva.Bolesti okolo pupka môžu byť aj kvôli zápche. Odporúčam viac porcií ovocia a zeleniny denne, k tomu aj nejaký jogurt, probiotiká, sušené slivky a Psyllium - prášky. Všetko je ľahko dostupné v lekárni.
Kvôli zápche môžeš mať hemoroidy, ktoré krvácajú.

Smolkoo

Ahoj,
najlepsie bude, ak co najskor vyhladas odbornu pomoc, pojdes na vysetrenie a uvidi sa, o co ide. Urcite sa nestresuj a nemysli hned na to najhorsie. Tu ti nikto nepovie, co ti je.
Drzim palce, nech to nie je nic vazne.