Zápal predkožky

Príspevok v téme: Zápal predkožky
marian200

Čaute, už pár rokov mam taky problém ze mam zápal predkožky, nie a nie sa toho zbaviť, furt sa to opakuje, skoro nič nezaberá a aj keď zaberie za nejakú dobu sa to vráti.. Najnovšie ju mam brutálne zacervenanu a aj nejaké červené ako keby krvné podliatiny alebo neviem co to je.. Som už z toho zúfalý a neviem ci ma vôbec osetria kvôli tej korone...pohlavný styk som nemal už dlho.. Poraďte niečo

jozo1

Ja som sa stým problémom trápil niekoľko rokov - zapálenie v vnútornej strany predkožky alebo aj v mieste ako je otvor vyústenia močovej trubice na žaludi. . Keď som mal prvý krát taký zapáľ predkožky tak zvyčajne to bolo len na predkožke v časti okraja kde sa dotýkala predkožka žaluďa. Zvyčajne tento problém sa zhoršil pri mechanickom sťahovaní predkožky , či že pri sexe. Vtedy po sexe to bolo tak rozdráždené , že som si ho musel ísť rýchlo umyť mydlom a vodou cely žaluď aj stiahnutú predkožku. Veľmi mi to pomohlo a o chvíľu to nebolo také podráždené Opakovalo sa to častejšie ten zápal , tak som navštívil kožného , aj obvodnú lekárku dali mi nejakú masť aby to prešlo .Áno nachvíľu to pomohlo pokiaľ neprišlo zasa k mechanickému dráždeniu žaluďa o predkožku - či že pri sexe.
Tak som išiel zasa k lekárke k praktickej, kožnej robili mi ster na rozbor do labáku aby vedeli čo to spôsobuje , či nejaká infekcia , baktéria . Výsledok bol negatívny nič sa nenašlo , žiadna baktéria či kvasinka proste nič. vždy mi dali nejakú mastičku na predpis a poslali ma domov. Vždy to trošku ustúpilo a potom sa to vrátilo. Neviem čo to spôsobovalo ale nemohol som sa toho zbaviť. Začal som sa viac a viac o to zaujímať na nete - internete a zistil som , že velí mužov majú problém ako ja. Problém som mal hádam 10 rokov.. Občas to prišlo občas sa to mastičkami celkom stratilo ale vždy sa to po určitom vrátilo ,zapáľ na predkožke v vnútornej strane. Tak som chodieval k ďalšiemu kožnému bolo ich veľa aj som bol s tým u urológa , všetci mi povedali , že to bude atypicky ekzém , či nejaká alergia.
Tak som , skúšal všelijaké mastičky aj voľno dostupné a nič to nevyliečilo. A aj tak som raz ešte skúsil jedného urológa . Zaklopal som a povedal a ukázal môj problém. A hneď mi povedal a to som sa trápil už 10 rokov ,, Chlape da sa ľahko toho problému zbaviť " A ja som mu nato povedal ,že už som vyskúšal všelijaké mastičky , vyšetrenia moču , stery , labaky a nič nepomohlo vždy sa to vrátilo.
A Pán doktor povedal riešenie ,, TREBA ODSTRÁNIŤ PREDKOŽKU , tak ,že vo vašom prípade pomôže úplná obriezka.
Zaskočila ma tá správa , tak som mu povedal , že si to premyslím. O týždeň som sa objednal na úplnú obriezku, lebo robil aj chirurga.
Do jedného roka sa mi už problém nevrátil .
To bolo jedine riešenie ktoré mi pomohlo, Vtedy som mal 35 rokov a teraz mám 50 rokov.
Tak , že je to na každom z Vás ako sa rozhodnete.

Emilko 1234

Tak sprostá odpoveď :D Nestriedať partnerky :D Veď písal že sex nemal dlho.....Predkožku musíš udržiavať hlavne v suchu...obmedziť príjmanie cukru v strave lebo baktériam sa darí keď je zvýšený cukor v moči :( vždy po močení predkožku opláchni a poriadne osuš...Canesten krém 2-3 krát denne.....ak nepomôže za dva tri týždne tak Urológ....