Bábätko-meno, pohlavie

Príspevok v téme: Bábätko-meno, pohlavie
Hanna9870

Dobrý deň,
už dlhšiu dobu sa snažíme vybrať meno pre naše dieťatko, avšak stále sme nevybrali obom vyhovujúce ? Pohlavie zatiaľ, žiaľ, nevieme, nakoľko keďže som v rizikovom tehotenstve, nedalo sa to veľmi zisťovať (a na.ultrazvuku nebolo dobre otočené..) Hľadáme preto mená pre obe pohlavia.
Chcem sa teda spýtať, či by ste mi nevedeli poradiť, alebo či nemáte nejaké meno čo sa Vám páči. Sme totiž už v 38.tt. a asi 3-krat sme už prešli celý kalendár a stále sme si nič nevybrali. Viem, že to nie je len o mene ale predsa, ak máte take, ktoré by ste nám vedeli odporučiť...

A ešte jedna otázka: túžite viac po chlapčekovi alebo po dievčatku? Kamarátka sa.ma totiž minule pýtala a keď som jej povedala že to je vlastne jedno, hlavne nech niečo je, vysmiala má, že to mám mat už dávno premyslené čo by som chcela aby to bolo.

Ďakujem

ahjajjaj

Ahoj, ja som raz na začiatku gravidity prišla o nenarodené bábätko a vtedy som si uvedomila, aký je to nezmysel, keď túžia ešte aj ohľadne nejakého pohlavia, a nestačí im, že žije a môžu ho objať. Kým ja som moje nenarodené malé milovala a nemohla si ho ani pritúliť, lebo jednoducho nechcelo žiť.
Ja mám rada jednoduché mená. Dievčenské: Katarína, Anna, Eva....
Chlapčenské: Alex, Alexander, Matej, Michal, ...
Každý má iný vkus. Neosvedčuje sa, ak má bábätko meno po otcovi. Viem to z rodiny. :-)