Bývalý mi ničí život

Príspevok v téme: Bývalý mi ničí život
nedokonala

ahoj moj bývalý priateľ mo ničí život pd rozchodu prešiel rok, rozišla som sa s ním ja ale po rozchode sme pár krát spolu niečo mali ja som ho lubila ale on ma len využíval a vždy ma od****l a teraz má vzťah. Vonku ma len zosmiešňuje pred všetkými, a tak som sa nato vykašlala a vždy keď sa s niekým namotavam tak mu môj bývalý začne hovoriť hluposti len aby som sa tomu dotyčnému zhnusila a takto je to aj teraz začal chodiť von s mojimi kamarátmi a chalan ktorého chcem, tak jemu začal moj bývalý omne hovoriť klamstvá a nezmysly, pred všetkými začal takto namňa kidať a ja neviem čo mam robiť prečo to je tak? prečo mi nemôže dať pokoj?

ahjajjaj

neviem, možno v Tvojej vekovej kategórii platí na hrubé vrece hrubá záplata, ale ja by som sa k takýmto vyhláseniam neznižovala a na veci by som jednoducho nereagovala. Nejaký partner nový buď verí Tebe, alebo Tvojmu bývalému, má predsa na výber- Neviem si ani predstaviť, že by som bola v takej spoločnosti, aby tam bola takáto primitívna komunikácia, aj keď Tvoj bývalý si to zaslúžil.

nedokonala

Ahojte práve za posledné dni som si uvedomila že vlastne celý čas som nevedela s akým človekom som chodila, vôbec som ho nepoznala a dnes už viem že keby vtedy viem to čo dnes tak mi nestojí ani za pozdrav. Ďakujem vám za vaše názory chcela som vedieť názor niekoho staršieho, niekoho kto si týmito "láskami" už prešiel alebo mal stým už skúsenosť. Toho chlapca od dnes každý berie za trúbu bez názoru. Pretože mne povedal aj všetkým ostatným že vraj som nehygienická špina a toto hovoril od rozchodu stále a ja som mu včera pred všetkými povedala že keby si to naozaj myslel tak by si za tým názorom stál a hnusilo by sa mu somnou čo i len bozkávať nie to ešte spať, čiže si tým len sam na*ral do huby. Takže chlapec mi nato nepovedal nič a zablokoval si ma aj na soc. sieťach napísal mi že mi dá zatoto riadnu facku čím umňa padol na úplne dno a stal sa premňa obyčajným chudákom.

Parker

Keď ex o tebe hovorí iným osobám všelijakí hovadiny, ktoré nie sú založené na pravde - pozbieraj si o tom dôkazy, v akejkoľvek hmatateľnej forme a keď sa niečo nazbiera, podaj na neho trestné oznámenie za ohováranie (najskôr to bude posudzované len ako prečin voči občianskemu spolunažívaniu, ale svoj efekt by to malo splniť). Chalan sa uvedomí, že nemôže o niekom rozširovať klamstvá a lži ako sa mu zapáči.

ahjajjaj

a porozprávať sa s ním nemôžeš? Úplne rozumne mu povedať, že Ti vadí, keď na Teba kydá a požiadať ho, nech s tým prestane.

adria_adr1a

Byvaly ti nic nekazi. Kazis si to iba ak ty sama. Nejdem sa teraz vyjadrovat co sa dialo s ex po vasom rozchode. Zrejme si sa uz poucila a zmudrela. Ale. Odrez sa uz konecne od ex, odrez sa uz od tej tvojej celej pochybnej partie. Ak si aj niekoho najdes. Tak nech je to len medzi vami, len ty a on. Naco ho vodis ako na podnose pred tu celu pochybnu bandu? Co potrebujes od nich zvolenie? Ci od svojho ex? Nevidis ako to vzdy konci? Ak sa nevies odputat od ex tak to ries so psychologom. Ale nechapem toto tvoje pubertalne spravanie. Vztah je predsa hlavne o vas dvoch. Potom casom neskor aj o vasich rodinach priateloch okoli ai. Ale nevystavuj niekoho noveho hned v krehkych zaciatkoch vasho rodiaceho sa vztahu, ked sa este len spoznavate otukavate navzajom sa otvarate jeden druhemu, psycho skuske, kde niekoho na kom ti akoze zalezi hodis do jamy levovej a nechas sa os..rat svojim ex a ostatnou bandou. Uplne ze sado maso)) kazdy normalny by od teba usiel, ked ho sama dovedies medzi "svojich" ktori na tebe nenechaju ani nit suchu. Ked ta okydavaju tvoji najblizsi co si dotycny moze o tebe pomysliet? Vezme nohy na plecia. Tak naco ho zoznamujes hned s tou bandou? Keby ste boli spolu dlhsie obdobie a uz vie, aka naozaj si, ze ta pozna po roznych strankach ai, tak takemu by mohol i samotny papez na teba kydat a iba by sa tomu zasmial. Preto ries iba seba. Nie ex a preco robi co robi aj ked ma uz iny vztah.