Ahojte, chcem poprosiť o názor na vec hlavne tých, ktorí už z niečím podobným mali skúsenosť.
Ide o to, že moji rodičia berú túto pandémiu moc vážne aj keď už týždeň sú počty nakazených na Slovensku minimalne.
Zakázali mi navštevovať sa v príbytkoch mojich kamarátok a frajera ( hoc mám zachvilu 21, baba ).
A hlavným dôvodom prečo tu píšem a prosím Vás o radu alebo vašu osobnú skúsenosť je to, že otec môjho frajera s ktorým som už 3 roky ma cez víkend narodeniny organizuje oslavu v jednej chatke ktorú majú na víkendy a pozval ma tam, lenže problém je v tom že moji rodičia sú zarytý v tom názore že sa nemá navštevovať ( aj keď som u nich aj tak bola veľa krát, len tak aby o tom nevedeli )
A keď som im to chcela vysvetliť tak to bola len spŕška nervov zo strany rodičov a nepochopenie. Čiže komunikácia v tomto prípade nepomôže keďže majú svoj názor a nedá sa ani kompromisom ovplyvniť.
Takže moja otázka znie : Povedať im rovno že som pri mojom frajerovi doma už bola a že pôjdem aj na tú chatu či sa im to páči alebo nie ? Alebo im nehovoriť že som tam už bola a povesť im len že idem tam?
Lebo mám pocit že inak než hádkou alebo jasným povedanim si že IDEM tam a koniec sa to nevyrieši.
Ale bojim sa ako zareagujú keď im poviem narovinu že tam idem . Viem niektorí také problémy nemusia riešiť ale ja bohužiaľ musím.
Ako by ste to riešili vy ? Zdá sa vám moja situácia normálna alebo nie?